Jalkapallon MM ke 23.11. klo 18:00

Espanja - Costa Rica

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Usko tai älä – Espanjan matsiin on yllättävä pelivalinta!

E-lohko karautetaan käyntiin keskiviikkona. Ensimmäisellä kierroksella Espanja kohtaa Costa Rican. Ottelun odotetaan olevan selvää pässinlihaa, mutta Espanjalla tulee olemaan vastassa todella huolellisesti altavastaajan asemaansa valmistautunut joukkue, jonka puolustus on parhaimmillaan graniittia. Espanja on yksi mestarisuosikeista, kun taas Costa Rica yrittää toistaa kahdeksan vuoden takaisen ihmeen, jolloin porukka selvitti laadukkaan alkulohkonsa, ja putosi vasta puolivälierissä.

Espanjalla on iskeä laatupelaajia kaikille pelipaikoille, mutta yleisesti joukkueen haasteeksi tässä turnauksessa on povailtu maalintekoa. Puolustuksessa ja keskikentällä on vaihtoehtoja, ellei ensimmäinen ryhmitys satu olemaan optimaalinen. Nämä voivat olla Pedrin lopulliset läpimurtokisat. Hyökkäyksessäkin on hyviä pelureita, mutta kuka heistä nousee johtavaksi viimeistelijäksi? Ehkä Álvaro Morata – joskin mies on kärsinyt vilustumisoireista, mikä on väistämättä huono uutinen.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Deportes RPC

@deportes_rpc
¡INCREÍBLE, DE NO CREER! 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Álvaro Morata entrenó diferenciado del plantel de España por un resfriado ocasionado por el aire acondicionado del hotel.

Su participación en el primer partido está en duda.

#MundialRPC #FIFAWorldCup

Costa Rica alkaa olla kisoissa jo vakiokävijä. Tällä kertaa kisoihin pääsy varmistui, kun Uusi-Seelanti kaatui jatkokarsinnassa lukemin 1-0. Pelitaktiikka tähän matsiin ja koko kisoihin on aika selkeästi jo etukäteen tiedossa: on luotettava pitävään puolustukseen ja edelleen maalivahtien kermaan kuuluvaan Keylor Navasiin. Ylöspäin pelatessa kahvimiesten rajallisuus tulee kouriintuntuvasti ilmi, eikä viimeistelijöitäkään joukkueessa ole ruuhkaksi asti.

Jalkapalloromantikot odottavat Espanjan vievän tämän matsin kevyesti usealla maalilla, mutta me lähdemme vastavirtaan, ja pistämme tähän matsiin underia. Costa Rican maaliodottama on lähes olematon, eikä joku 2-0 tulos järkyttäisi tässä ottelussa ollenkaan. Siispä underia kaappiin – ja tiesitkö, että Mobilebetillä voit kikkailla itsellesi kertoimen tuplana, kun avaat tilin!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Alle 2.5 maalia kertoimella 2,30.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,30 🤘