pe 04.06. klo 21:30

Espanja - Portugali

Välillä se on lotto, joka kannattaa! Espanja ja Portugali iskevät vastakkain

Espanja ja Portugali pelaavat ensimmäisen harjoitusottelunsa ennen kisoja. Kovien maiden keskinäisessä taistelussa tavoitteena molemmilla lienee tarjoilla näyttöpaikkoja seurajoukkueissa keväällä onnistuneille pelaajille. Totaalista tähtiloistoa tuskin kumpikaan kentällä esittelee ­– ainakaan täyttä aikaa. Pelivalintaa lähdetään hakemaan maaliosastolta, mutta hivenen arpomiseksi menee. Välillähän se tosin on lotto, joka kannattaa!

Markkina on ottelusta niin ikään kuistilla, mutta se nyt ei tässä tilanteessa auta. Ottelusta on odotettavissa perinteinen harjoitusottelu, jossa vaihtoja tykitellään menemään, eikä uusien kasvojen esittelyssä säästellä. Molempien joukkueiden paras mahdollinen nippu on äärimmäisen tähtivetoinen ja muutamankin tehomiehen päästessä yhtä aikaa kentälle.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Tässä ottelussa ei ole vielä minkäänlaista tulostarvetta, joten rohkeutta on varmasti painotettu. Uhmapelaajat uskoo, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa, mutta pidetään panostus riittävän matalalla. Espanjan puolustuskalusto on kenties hivenen isäntiä kovempi, mutta toisaalta Portugalin hyökkäyksessä on valtaisaa potentiaalia Cristiano Ronaldon johdolla.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %