Nations League to 02.06. klo 21:45

Espanja - Portugali

Portugalille tarjotaan posketon kerroin! Ota helpot pois Uhmapelaajien vihjeellä

Suurta futisherkkua tarjoillaan, vaikka sarjat ovatkin tauolla. Espanja ja Portugali jatkavat Kansojen liigan avauksessa valmistautumistaan loppuvuoden maailmanmestaruuskilpailuihin. Keskinäinen ottelu tarjoilee varmasti huippulaatua ja viihdettä. Tässä haetaan varmasti jo asetelmia taistelussa kivikovan lohkon voitosta. Portugali on vieraana Sevillassa ja kotietu huomioidaan toki, mutta siitä huolimatta vieraille on tarjolla kummastuttava kerroin – parhaat ovat kuitenkin kehissä molemmilla.

Portugali marssittaa Benito Villamarinin stadionille lähes parhaan mahdollisen miehistönsä. Mukana ovat esimerkiksi Manchester Cityssä huippukauden pelannut João Cancelo, Manchester United -tähti Bruno Fernandes sekä tietysti Bernardo Silva ja Diogo Jota. Emme tietysti unohda Cristiano Ronaldoa, jolla tämän seurajoukkuekauden jälkeen luulisi sattuneista syistä riittävän näyttöhaluja maajoukkueympyröissä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Espanjan viime vuosina nuorentunut joukkue on kokonaisuutena potentiaalinen, mutta se on silti nähtävä paperilla haastajana. Toki mukana on muutamia kokeneempia pelaajia, kuten Chelsean Cesar Azpilicueta, Barça-legendat Jordi Alba sekä Sergio Busquets ja niin ikään konkaripelaajiin kuuluva, Atléticoa edustava Koke.

Espanjan miehistö nähdään keskinäisessä vertailussa kevyempänä paperilla. Bernardon, Ronaldon ja Jotan tulivoima hyökkäyspäässä yhdistettynä Cancelon, Fernandesin ja kumppanien tarjoamiin pelillisiin rakennuspalikoihin on kova uhka. Alvaro Morata, Ferran Torres ja huippulupaava Gavi eivät kaikesta huolimatta luo espanjalle samanlaista tehopotentiaalia kuin vieraiden vastaava arsenaali.

Espanjalla on tässä kamppailussa kotietu, mutta siitä huolimatta Portugalille tarjottu suoran voiton kerroin hämmentää. Pelivalinnaksi haetaan vierasvoitto (1×2). Tässä matsissa tuskin peruutellaan ja viihdettä on tarjolla, kun haetaan asetelmia kivikovan lohkon kärkitaistelussa. Muut joukkueet tässä lohkossa ovat Sveitsi sekä Tšekki, joten kahden kaupaltahan tämä ennakkoon haiskahtaa.

10 euroa pelirahaa