Käsipallon MM 2023 ke 18.01. klo 21:30

Espanja - Puola

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kisaisännät lirissä – nollat taulussa ja kammoiskussa oleva Espanja vastassa!

Käsipallon MM-kisoissa edetään jo jatkolohkoihin. Alkulohkoista joukkueet saivat mukaansa ottelutulokset lohkon kahta muuta jatkoon mennyttä joukkuetta vastaan. Niinpä keskiviikon nostossa Espanja on lohkonsa kärjessä neljällä pisteellä. Puolan tilanne on huomattavasti kimurantimpi, sillä alkulohkosta ei lähtenyt mukaan pistettäkään. Lisäksi keskiviikon vastus on huikean kovaa luokkaa.

Espanja rallatteli alkulohkon puhtaalla pelillä, eikä ollut vaikeuksissa yhdessäkään ottelussa. Lohkon päätösottelu Irania vastaan oli espanjalaisten täydellistä näytöstä: puoliajalla johto oli jo kymmenen maalia, ja toisella jaksolla sitä lihotettiin vielä kolmen maalin verran. Iran sai toisella jaksolla jotain järjestystä puolustukseensa, mikä hyvän maalivahtipelin lisäksi säästi joukkueen totaaliselta teurastukselta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Handballytics

@handballytics
Iran had no chance against Spain who were better in all statistical catgegories.

#POLSWE2023 #handball

Puola hävisi omassa lohkon päätöskamppailussaan Slovenialle yhdeksällä maalilla. Kotikannustus oli kovaa, mutta se ei tuottanut kummoista tulosta. Ensimmäiset parikymmentä minuuttia puolalaiset sinnittelivät mukana, mutta puoliajalla peli alkoi olla jo selvä Slovenialaisten eduksi. Puolan päävalmentaja Patryk Rombel yritti saada toimivaa sapluunaa hyökkäykseen, mutta turhaan.

Espanjaa vastaan kyyti ei tule helpottamaan yhtään. Nähdyn perusteella pistetään tipsiä Espanjalle miinushändärillä – vetovoittoon vaaditaan neljän maalin voitto. Tällä on hyvät saumat toteutua, sillä Espanja scoraa todella tykisti, eikä ole vielä jäänyt yhdessäkään ottelussa alle 30 maalin. Veto Pinnaclelle, kun siellä on taas topit!