Käsipallon MM 2023 su 22.01. klo 22:00

Espanja - Ranska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Galaksino on sekaisin – käsipallossa jättikerroin merkityksettömään matsiin!

Ensimmäisessä jatkolohkossa puolivälieriin menevät joukkueet ovat jo selvillä, sillä Ranska ja Espanja ovat tähän asti purjehtineet voitosta voittoon, ja keskinäinen ottelu ei ole panoksellinen, paitsi lohkosijoituksen ja sitä kautta tulevan pudotuspelivastuksen myötä. Molemmat joukkueet ovat kisoissa hyvällä jalalla, ja keskinäinen ottelu on odotusten mukaisesti paineeton ja viihdyttävä.

Espanja suuti jatkolohkossa sekä Puolan että Slovenian muutaman maalin erolla pois tieltään. Joukkueen puolustus toimii hyvin, ja joukkue tuntuu todella kovakuntoiselta. Slovenia taisteli Espanjaa vastaan hyvin, mutta espanjalaiset juoksivat vastustajaltaan toisella jaksolla jalat alta. Väsyneenä Slovenia ajautui virheisiin, jotka Espanjan taitava joukkue käytti armotta hyväkseen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Iran tarjosi Ranskalle alun alkaen kovan ja vauhdikkaan vastuksen, mutta ottelun edetessä joukkueiden välinen tasoero kävi kiusallisen selkeäksi. Koko ajan Ranskalla ei säilynyt fokus, mutta kun tosi oli kyseessä, ranskalaiset repäisivät loppujen lopuksi ison eron vastustajaansa. Sunnuntaina onkin mielenkiintoista nähdä, miten ranskalaisten keskittyminen sujuu otteluun, jossa ei ole sataprosenttinen motivaatio.

Ottelu ei ole siis kummallekaan tärkeä, ja satunnaisvaihtelua voi esiintyä. Säästelyä tärkeimpiin peleihin tulee varmasti esiintymään. Tällä psyykillä markkina on liiaksi Ranskaan päin kallellaan. Täysin omilla linjoillaan on Galaksino, jonka tarjous Espanjalle on täysin ilman alaleukaa annettu. Tämä kannattaa ottaa, ja uutena asiakkaana saat vielä hulppeat tarjoukset päälle. Tästä ei kaupat parane!

Näin teet tällä vedolla 80€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Espanjalle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Espanja voittaa 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 80€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.