Käsipallon MM 2023 pe 27.01. klo 19:00

Espanja - Tanska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tanska voi olla maailman paras, muttei se näin ylivoimainen ole!

Käsipallon MM-kisojen välieristä nosto otetaan Espanjan ja Tanskan välisestä ottelusta. Joukkueiden puolivälierät olivat sangen erilaiset, sillä Espanja tarvitsi Norjan pudottamiseen peräti kaksi jatkoaikaa, kun Tanska puolestaan haukotteli Unkarin nurin peräti seitsemäntoista maalin erolla. Välieriin hallitsevan mestarin vastus kovenee oleellisesti.

Espanjan alku Norjaa vastaan oli surkea, eikä luvannut paljoa jatkoa ajatellen. Vartin jälkeen espanjalaiset olivat kuitenkin koonneet rivinsä, ja sen jälkeen ottelu sujui todella tasaisissa merkeissä. Norjalaiset voivat osaksi syyttää itseään huonoista muuveista ratkaisuhetkillä, ja Espanjan joukkuetta on arvostettava henkisestä lujuudesta. Perez de Vargas nousi loppuhetken hienolla torjunnallaan joukkueen sankariksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Unkari piti alkuminuutit peliä tasaisena, mutta aika pian kävi selväksi, että Tanskan vahva takalinja oli hunneille täysin tekemätön paikka. Matsin hahmo oli Mathias Gidsel, joka viskasi Unkarin verkkoon peräti yhdeksän maalia. Ottelu oli ratkennut jo puoliajalla, sillä Tanska johti yhdeksän maalin erolla, mutta smørrebrød-miehet eivät nostaneet jalkaa kaasupedaalilta toisellakaan jaksolla.

International Handball Federation

@ihfhandball
Nine goals for Mathias Gidsel on the way to 🇩🇰 Denmark's quarter-final win, including this superb shot 🤩 The #Tokyo2020 MVP became the first player to hit 50 goals at #POLSWE2023 💪🏻

#sticktogether @dhf_haandbold

Tanska antoi kaikille muille myrskyvaroituksen, mutta silti tasoitus on perjantain välierässä liian iso Espanjalle. Parhaana päivänään spaniaardit laittavat kenet tahansa tiukoille. Tanska on suosikki, mutta vetosuosituksessamme Espanja saa ottaa peräti neljä maalia kuonoon, ja vielä tulee lunastus. Tämän hyvän tarjoaa 888 – ota onkeesi tämä buukkeri!