Nations League su 12.06. klo 21:45

Espanja - Tšekki

Espanja saa tuoreemman kokoonpanon kehiin! Ottaako joukkue tärkeän kotivoiton?

Kansojen liigan alkulohkovaihe kääntyy monen joukkueen osalta loppusuoralle jo sunnuntaina. Espanja pääsee edelleen taistelemaan lohkonsa voitosta, mutta sen olisi pakko kääntää Tšekki-kotimatsi edukseen. Nähtäväksi jää, tekeekö joukkueen valmennus jälleen kierrätystä pelaajistossa. Selvää on, että kotiedun lisäksi Espanjan materiaali antaa sille ison edun – otteluita on pelattu tiivissä tahdissa ja vierailla on vähemmän rotaatiomahdollisuuksia.

Luis Enrique on ainakin tähän saakka kierrättänyt kokoonpanoaan varsin rohkeastikin. Esimerkiksi edellisessä ottelussa Tšekkiä vastaan vieraskentällä Inigo Martinez ja Dani Carvajal avasivat puolustuspäässä, Rodri pääsi kehiin ja muutamia muitakin eroja nähtiin verrattuna Portugali-matsiin ja Sveitsiä vastaan pelattuun otteluun. Vaikka Tšekki sai kotonaan pisteen niistettyä Espanjalta 2–2-tuloksella, voi vieraissa tulla kylmempää kyytiä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Jos isäntä mielii taistella lohkovoitosta, olisi sen naulattava kotonaan Tšekkiä vastaan voitto. Portugali on ollut tähän saakka erinomainen ja sillä on kahden pisteen johto espanjalaisiin. Alkulohkon toinen keskinäinen kamppailu pelataan syyskuun maaottelutauolla.

Todennäköisesti myös Tšekki joutuu joitakin muutoksia kokoonpanoonsa tekemään, kun Kansojen liigaa on tahkottu kolme ottelua lyhyessä ajassa. Vieraiden materiaali ei kuitenkaan ole tarpeeksi syvä lepuutuksiin, kun se rinnastetaan isäntiin. Huomioitavaa on myös, että Patrick Schick on edelleen sivussa hyökkäyspäässä. Pelivalinnaksi otetaan isäntien voitto nollapelillä.

10 euroa pelirahaa