UHMAPELAAJAT la 01.07. klo 22:00

Espanja U21 - Sveitsi U21

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sveitsihän ei levännyttä Espanjaa pysäytä! Nappaa Espanjan avulla 30€ ilmaisveto!

Espanja ja Sveitsi iskevät yhteen U21 EM-kisojen puolivälierässä lauantaina Bukarestissa. Espanja oli omassa lohkossaan ykkönen tasapisteissä Ukrainan kanssa ja Sveitsi puolestaan pääsi draaman paremmalle puolelle oman lohkonsa päätöskierroksella – Norja ja Italia jätettiin tasapisteissä taakse paremman maalieron myötä, kun vain kolmikon keskinäiset lasketaan.

Santi Denian luotsaama La Roja, tai oikeammin La Rojita, kun pikku-Espanjasta on kyse, on pelannut pitkälti odotustenmukaisesti tässä turnauksessa. Espanjan identiteettiin kuuluu hallita palloa ja sitä kautta peliä ja tässä on onnistuttu kelvollisesti. Sveitsi tuskin tässä kauheasti nokkaan koputtelee ja Espanjaa yritetään satuttaa vastareista ja erikoistilanteista.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

UEFA U21 EURO

@UEFAUnder21
A goal at the death that ensured top spot for 🇪🇸

#LastMinuteMoments | #U21EURO | @Hublot


Espanjalla oli lohkovaiheen päätöspelissä kovaa rotaatiota ja nyt palataan takuulla taas ykkösavariin. Lepotilanne pelaakin vahvasti Espanjan pussiin, kun Sveitsi joutui tahkoamaan Ranskaa vastaan tietysti parhaalla koosteella. Sveitsilläkään ei pitäisi kummempia poissaoloja tämän hetken tietojen mukaan olla.

Espanja on ollut pelillisesti dominantti Ukraina-peliä lukuun ottamatta, kun silloin vedettiin peli läpi kakkosporukalla. Näillä kertseillä onkin syytä nasauttaa Espanjaa -1,5:n tasoituksella lapulle, kun Sveitsin alakerran työskentely ei ole toistaiseksi näissä turnajaisissa vakuuttanut. Espanja jyrännee tästä helposti jatkoon.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Espanja -1,5” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.