to 14.01. klo 22:00

Real Madrid - Athletic Bilbao

Jatkuuko Real Madridin aneemisuus hyökkäyspäässä?

Espanjan Super Cupin toinen välierä on vuorossa torstaina – ottelu pelataan La Rosaledalla Málagassa. Real Madrid lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja Athletic on vielä pienoinen arvoitus uuden valmentajansa Marcelinon alaisuudessa. Baskien ottelut ovat kuitenkin jo pitkään olleet varsin vähämaalisia eikä trendiin todennäköisesti tule muutosta suuressa kuvassa.

Peru Nolaskoain, Unai López ja Yuri Berchiche ovat Athleticin puolelta poissaolijoita. Yeray Álvarez matkustaa joukkueen mukana, mutta pelikunto torstaille on vielä epäselvä. Athletic pääsee torstain kamppailuun levänneenä, sillä lauantain liigaottelu Atlético Madridia vastaan peruuntui sääolosuhteiden takia.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Real Madridilta Rodrygo ja Dani Carvajal jatkavat sivussa ja Luka Jovic lainattiin takaisin Eintracht Frankfurtiin. Joukkue lensi pelipaikkakunnalle Osasuna-ottelun jälkeen Pamplonasta, sillä Madridiin paluu ei ollut lumimyräkän takia mahdollista. El Sadarilla Los Blancos kellotti kauden alhaisimmat xG-lukemat eikä maalinteko olisi ollut sen valossa edes mitenkään ansaittua.


Pelivalintana on alle 2,5 maalia, mutta alkuviikon kerroinliikkeen takia panos on jännäritasoa. Marcelino tuskin lähtee puolustuksen osalta toiminutta konseptia muuttamaan ja näin espanjalaisluotsi itse asiassa on jo moneen otteeseen itse todennutkin. Karim Benzema on tietysti huomattava maaliuhka, mutta ranskalaisen takana taso maalinteon suhteen ei ole Realin standardeilla kovin kaksinen.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleReal Madrid - Athletic14.01.2021