ke 13.01. klo 22:00

Real Sociedad - Barcelona

Jääkö Real Sociedad uudestaan huippuvireisen Barcelonan jalkoihin?

Barcelona iskee yhteen Real Sociedadin kanssa Espanjan Super Cupin välierässä. Ottelu pelataan Córdobassa, joten kotietua ei ole kumpaankaan suuntaan luvassa. Joukkueet kohtasivat La Ligassa vajaa kuukausi takaperin ja Barça oli tuolloin Camp Noulla vahvempi. Tämän jälkeen katalaanit ovat äityneet loistoiskuun, mitä ei lähdetä myöskään keskiviikon vetosuosituksessa sivuuttamaan.

Ansu Fati, Gerard Piqué, Sergi Roberto ja Philippe Coutinho jatkavat sivussa Ronald Koemanin listoista. Ronald Araújon jättäminen sivuun avauskokoonpanosta viikonloppuna oli lopulta varotoimenpide ja uruguaylaistoppari on taas mukana reissussa. Joulukuun La Real -kamppailun jälkeen katalaanit ovat pelanneet liigassa 4-2-0 -saldolla ja esitykset ovat olleet melko ylivoimaisiakin.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN


David Silva ja Aritz Elustondo eivät Supercopa -talkoisiin pääse osallistumaan. Joseba Zaldúa on harjoitellut sen sijaan viime päivät joukkueen mukana, mutta vielä ei ole pelilupaa tullut lääkintäosastolta. Nacho Monreal lienee keskiviikkona avauskokoonpanossa pienen lihasvaivan jäljiltä.


Imanol Alguacilia huolettanee baskien talviformi, sillä ainoastaan derbyssä Athleticia vastaan oltiin pelillisesti omalla tasolla. Muutoin tekeminen on ollut varsin nuhaista ja kärkikamppailu on näillä näkymin vaihtumassa taisteluun Eurooppa-liigan sijoituksista. Keskiviikon ottelusta uhkaa tulla lisää lunta tupaan – pelataan Barcelonaa.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleReal Sociedad - Barcelona13.01.2021