La Liga ke 24.05. klo 23:00

Espanyol - Atlético Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tasoerosta ei epäselvyyttä! Harjaako Diego Simeonen poppoo kolme pistettä keskiviikkona?

Putoamisviivan alapuolella rämpivä Espanyol pyrkii hilaamaan itsensä kuiville, kun La Ligaa on vielä kolme kierrosta pelattavana. Rayo Vallecano onnistuttiin kaatamaan viikonloppuna, joten matkaa viivaan on vain piste. Cornellà-El Pratille vieraaksi keskiviikkona tuleva Atlético Madrid on jo ensi kaudelle varmistanut UCL-pelit, mutta paikalliskilpailija Real Madrid halutaan takuulla vielä pitää takana sarjataulukossa.

Espanyolilta on poissa varmasti vain lasarettia miehittävä Martin Braithwaite. Rotaatio-osaston José Gragera voi toki myös olla vielä sivussa. Atletilta reissun jättävät väliin ainakin Memphis Depay, Reinildo Mandava ja Stefan Savic. Thomas Lemar, Jan Oblak, Marcos Llorente ja Álvaro Morata ovat epävarmoja. Voimasuhteet voivat vielä siis heilahtaa paljonkin ottelun kynnyksellä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Atlético de Madrid

@atletienglish
All aboard the goal express 🚂


Atlético on ollut läpi kevään murskaavassa formissa ja hyvällä syyllä voidaan puhua kauden jälkimmäisen puoliskon parhaasta joukkueesta. Viime viikonloppuna Osasuna kaatui Metropolitanolla 3-0, mutta tätä ennen sattuikin käsittämätön nukahdus jo putoamisensa varmistaneen Elchen vieraana.

Sikäli kun Atleti on pelipäällä, pitäisi voiton karata keskiviikkona Madridiin. Espanyol jää tasovertailussa selkeästi kakkoseksi ja vaikka enemmän motivaatiota Luis Garcían suojateilla luultavasti onkin, ei sillä vielä pötkitä pitkälle. Valueta on reippaanpuoleisesti, mutta matsin lähtökohdan takia otetaan kuitenkin astetta maltillisempaa panosta tähän kohtaan.

Näin voitat Atléticon avulla yli 60€ riskeeraamatta senttiäkään!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia.

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta 1X2 Atlético kertoimella 2,43
  • Jos betsi osuu – onnittelut meille kaikille, voitimme juuri 60,75€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voitat joko aimo tukun riihikuivaa ja saat vähintäänkin panoksesi takaisin

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.