La Liga su 13.02. klo 22:00

Espanyol - Barcelona

Over maistuu Barcelonan derbyyn!

Viime aikoina pahasti rämpinyt sarjanousija Espanyol yrittää kiusata Barcelonan paikallisessa Barçaa. Sarjapaikan puolesta Pericojen ei kuitenkaan vielä tarvitse pelätä, sillä alin kolmikko on hahmottumassa jo melko selkeästi. Betseissä on maalimääriä!

Espanyol pääsee derbyyn vahvalla kokoonpanolla, sillä ainoastaan Óscar Gil ja David López ovat sivussa. Vierailta Ansu Fati, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Clément Lenglet, Memphis Depay ja Alejandro Baldé ovat loukkaantuneina ja Dani Alves pelikiellossa. Eric García on kuntoutunut omasta loukkaantumisestaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Barcelona on noussut uusille tasoille Xavin alaisuudessa erityisesti pelillisesti, mutta saatiinpa viime kierroksella mallikas tuloskin, kun Atlético Madrid kaatui Camp Noulla 4-2. Ferran Torres ja Adama Traoré esiintyivät uusista hankinnoista edukseen ja kaksikko avaa todennäköisesti sunnuntain derbyssä Gavin kanssa hyökkäyskolmikossa.

Pelivalintana on tällä kertaa suurimaalisuus. Barcelona prässää kovaa ja sen hyökkäyspelissä on Xavin mukaantulon jälkeen ollut punainen lanka. Alakerta ei sen sijaan vakuuta kummassakaan leirissä. Suuria tunteita ja mahdollisesti myös ylilyöntejä on odotettavissa. Yli 2,5 on tähän kohtaan melko mainiosti maistuva veto. Paras kerroin löytyy Betiveltä kohdasta OU Täysiaika!

10 euroa pelirahaa