CS ti 20.09. klo 20:00

eSuba - Apeks

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nimekkäälle Apeksille loistokerrointa!

Tsekkijoukkue eSuba saa kovan haastajan tiistai-iltana, kun Apeks asettuu joukkuetta vastaan CCT Europe Series 2 -turnauksessa. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Apeks on selvä ennakkosuosikki otteluun, sillä onhan joukkue selvästi tasokkaampi materiaalin sekä tilastojen puolesta. Viimeksi, kun joukkueet kohtasivat, hoiti Apeks ottelun helposti nimiinsä lukemin 2-0.

Apeksilla on ollut pieniä vaikeuksia oman pelinsä kanssa, kun vastaan on asettunut tasokkaampia joukkueita. Materiaalin puolesta Apeksin odottaisi kolkuttelevan HLTV:n TOP-20 rinkiä, joten siinä suhteessa joukkuehan on alisuorittanut. Nyt joukkueen vastustajaksi asettuu kuitenkin selvästi heikkotasoisempi joukkue, jonka karttavalikoimakaan ei ole Apeksin tasolla.

Apeksin tasoitukselle tarjotaan maistuvaa kerrointa, joka kelpaa napata lapulle pienellä panostuksella. Apeks tulee poistamaan Vertigon, kun eSuba puolestaan poistaa Ancientin. Apeks saa omaksi kartakseen Infernon, mikä on tsekkijoukkueen heikoin kartta, ja Apeksin paras kartta tilastollisesti.

eSuba valitsee varmastikin Overpassin, missä Apeksin pitäisi pystyä voitto kairaamaan.

Ottelua voi seurata klo. 20:00 yllä olevasta ikkunasta.