ke 24.01. klo 19:00

Etelä-Afrikka - Tunisia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Matsin ennakkosuosikki on vain varjo entisestään – dogivedossa on siis valueta!

Kun Etelä-Afrikan jalkapallosta puhutaan, tulee ensimmäiseksi mieleen ehkä maailman rasittavin kannattajatorvi, vuvuzela. Tuohon sietämätöntä ääntä pitävään turhakkeeseen meni käpy jo Etelä-Afrikan MM-kisoissa vuonna 2010, eikä siitä ole päästy vieläkään eroon. Urheilupuolella eteläafrikkalaiset yrittävät kammeta itsensä jatkopeleihin, mihin tasapeli saattaa riittää. Tähän asti kisat vihkoon vetäneellä Tunisialla on pakkovoiton paikka, eikä sekään takaa jatkoa.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kisojen avauksessa Bafana Bafana kärsi ikävän tappion Malille, mutta ponnahti Namibiaa vastaan komeasti pinnalle: vuvuzelat saivat soida neljän maalin kunniaksi. Tunnelma vapautui aikaisemmin pilkulta epäonnistuneen Percy Taun rankkarimaalista, ja sen jälkeen Etelä-Afrikka vei Namibiaa täysin mielensä mukaan. Ottelu oli ohi jo avauspuoliajan jälkeen, ja hyvä esitys jätti varmasti ryhmän täyteen itseluottamusta. Kokoonpanotiedot lupaavat lohkon ratkaisevaan peliin hyvää.

dEAR

@aey_dear
South Africans after learning that Percy Tau is the one taking the penalty

Tunisian futis tuntuu olevan laskusuunnassa. Avaustappio Namibialle oli suuri järkytys, eikä tasapeli Malia vastaan korjannut tilannetta tarpeeksi, joten nyt ollaan selkä seinää vasten. Selitykset ovat vähissä, ja jäljellä on sangen kova vastus. Poissaolotilanne ei ole mitenkään paha, sillä ainoastaan Taha Khenissi on pois loukkaannuttuaan avausottelussa. On hyvin mahdollista, että tästä tulee Tunisian huonoin AFCON miesmuistiin.

Ja vetoihin lähtee Etelä-Afrikkaa: tasoitusvedolla taaplataan homma niin, että tasapelilläkin lunastetaan. Tunisiaa vastaan on pakko pelata, sillä joukkue tuntuu olevan vain varjo entisestään. Betsi otetaan Bethardille – joka on syytä ottaa portfolioon, ellei se vielä siellä ole.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!