ma 15.01. klo 13:30

Etelä-Korea - Bahrain

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Etelä-Korean mestaruusjahti käyntiin maanantaina! Pysyykö piskuinen Bahrain alkuunkaan mukana?

Etelä-Korea ja Bahrain kohtaavat maanantaina Aasian Cupin E-lohkossa Jassim Bin Hamad Stadiumilla. Malesia ja Jordania ovat lohkon kaksi muuta joukkuetta ja kyllähän tilanne on ilman muuta se, että Etelä-Korea on lohkon suvereeni voittajasuosikki. Malesia vaikuttaa heikoimmalta, mutta Jordania ja Bahrain voivat taistella hyvin lohkon kakkossijasta.

*Koppaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Qatarin MM-kisoissa jatkopaikan Uruguayn nenän edestä napannut Etelä-Korea on ilman muuta yksi Aasian Cupin suurimmista voittajasuosikeista – onhan rosterissa Aasian parhaan pelaajan Son Heung-minin ohella myös paljon muita Euroopan sarjoissa pelaavia, kuten Kim Min-jae, Hwang Hee-chan ja Lee Kang-in. Päävalmentajana on vanha kunnon Jürgen Klinsmann, joten joukkuetta kelpaa seurata näissä karkeloissa! Laitapakki Kim Jin-su on ilmeisesti sivussa lohkovaiheen peleistä loukkaantumisen vuoksi.

#AsianCup2023

@afcasiancup
🤩 Who's ready for 🇰🇷 Korea Republic opening match tomorrow?

#AsianCup2023 | #HayyaAsia


Bahrain ei tietenkään sano juuri mitään suurelle yleisölle eikä Aasian Cupissa olla paineltu neljännesvälieriä pidemmälle sitten vuoden 2004, jolloin maa pääsi aina välieriin asti. Vaikka materiaaliero maanosan parhaimpiin rostereihin on isohko, ei Bahrain kuitenkaan tavallisesti häviä kenellekään suurinumeroisesti. Tätä turnausta edeltäneet harjoitusottelut sujuivat kuitenkin sen verran mollivoittoisissa merkeissä, että odotukset ovat luultavasti aika matalalla.

Nasautetaan lapulle tässä Etelä-Koreaa -1,5:n konservatiivisella tasoituslinjalla. Klinsmann on saanut Taegeuk Warriorsin loistavaan lentoon jo MM-karsintojenkin puolella syksyllä ja joukkue vaikuttaa olevan pelillisesti hyvin balanssissa. Bahrain pyrkii puolustamaan tiiviisti, mutta Etelä-Korean pitäisi jossain vaiheessa tehdä kuitenkin Juan Antonio Pizzin suojateista hakkelusta.