Jalkapallon MM ma 28.11. klo 15:00

Etelä-Korea - Ghana

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kyllä maistuu! Etelä-Korea tylsytti Uruguayn tähdet, joten Ghanan kaataminen ei pitäisi olla temppu eikä mikään!

Maanantaina Etelä-Korea ja Ghana kohtaavat päivän toisessa ottelussa. Kyseessä ei välttämättä ole päivän pelillisesti herkullisin matsi, mutta vedonlyönnillisesti mukavia kertoimia on tarjolla. Etelä-Korealla on joukkueista vahvempi eikä se näy vielä tarpeeksi vahvasti kertoimissa. Ghana kuuluu lähtökohtaisesti kisojen pohjasakkaan eikä avausottelun kaksi tehtyä maalia vielä riittänyt vakuuttamaan Uhmapelaajia.

Etelä-Korean avausmatsi päättyi Uruguayta vastaan maalittomaan tasapeliin. Se onnistui organisoimaan puolustuksen loistavaan vireeseen eikä Uruguayn maailmanluokan tähdet saanut lopulta oikeastaan mitään aikaiseksi. Toki osa oli puhtaasti Uruguayn heikkoutta, mutta ei Etelä-Korean suorituksesta voi ottaa mitään pois. Se lähti altavastaajana ja nappasi pisteen sitä lähtökohtaisesti selvästi vahvemmalta joukkueelta hyvällä esityksellä. Joukkueen suurin tähti Heung-Min Son ei varsinaisesti loistamaan päässyt, mutta Ghanan tasoista vastustajaa vastaan myös hänelle luulisi paikkoja aukeavan.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

markstats bot

@markstatsbot
Uruguay 0 : 0 South Korea

▪ xG: 0.45 - 0.69
▪ xThreat: 1.38 - 0.93
▪ Possession: 55.5% - 44.5%
▪ Field Tilt: 39.4% - 60.6%
▪ Def Line Height: 43.1 - 44.6

#msbot_wc

Ghana lähti Portugalia vastaan suurena altavastaajana, joten tappiosta huolimatta tulos oli jopa odotettua vahvempi. Aivan jättimäisenä yllätyksenä se ei tullut johtuen pitkälti Portugalin ympärillä pyörineistä uhkakuvista. Ensimmäinen puokki taottiin 0-0 eikä Ghana päässyt pahemmin omaa hyökkäyspelaamista näyttämään, mutta toisella jaksolla alkoi tapahtua ja lopulta Portugali vei matsin lukemin 3-2.

Ghana ei lopulta Portugalin käsittelyssä heittopussiksi joutunut, mutta on se siitä huolimatta Uhmapelaajien arvioissa tästä kaksikosta varsin selvästikin heikompi joukkue. Siispä pelivalintana lähdetään hakemaan Etelä-Korean menestystä +0 tasoituksella, eli tasapelillä panos palautuu. Myös suoraa voittoa voi harkita, mutta ottelun maaliodottama ei järin korkealle nouse, joten tasapelin todennäköisyys kasvaa melko suureksi. Kun otetaan huomioon että Ghana on varsin selvällä marginaalilla lohkon huonoin joukkue, maistuu 1,72 kerroin erittäin hyvin.

Bleacher Report

@BleacherReport
Ghana's Osman Bukari really hit Ronaldo's "SIUUU" celebration 😅