Jalkapallon MM pe 02.12. klo 17:00

Etelä-Korea - Portugal

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jotain rajaa! Kertoimet katossa, kun motivaatioita arvaillaan – iskun paikka!

Portugalilla ei ole viimeisessä lohko-ottelussaan hädän päivää, sillä joukkue on jo varmistanut paikkansa kuudentoista parhaan joukossa. Tämä antaa joukkueelle vapauttavaa liikkumavaraa. Etelä-Korealla on sen sijaan oltava kovat piipussa, sillä kahdessa ensimmäisessä ottelussa kertynyt yksi piste ei riitä vielä mihinkään. Vain voitto riittää jatkopaikkaan – jos sekään.

Ghanalla on nimittäin etu korealaisiin nähden keskinäisen ottelun voitolla. Matsissa Etelä-Korea tuli hienosti kahden maalin takaa tasoihin, mutta hävisi silti ottelun. Ehkä suurin kanto kaskessa Paulo Benton suojateilla on ollut fyysisyyden puuttuminen. Täytyy myös muistaa, etteivät korealaiset olleet parempia tasapeliin päättyneessä Uruguay-ottelussa. Hwang Hee-Chan puuttunee edelleen kokoonpanosta.

Portugal siis pelaa enää lohkovoitosta, jonka se varmistaa pelaamalla vähintään tasapelin. Bruno Fernandes scorasi Uruguayta vastaan kahdesti, vaikka Cristiano Ronaldo yritti kovasti niistää toisen osuman omiin nimiinsä. Periaatteessa Fernando Santos voisi kierrättää joukkuettaan tässä ottelussa, mutta monet pelaajat varmasti ovat nälkäisiä, eikä mitään hirveää rotaatiota tulla todennäköisesti näkemään. Loukkaantumisten myötä poissa on kolme peluria.

UEFA Cristiano League

@UCR7L
Rafael Leao deserves a start vs South Korea @selecaoportugal

Etelä-Korea tulee varmasti raivolla päälle, ja Portugal saa varmasti paikkoja. Overi voisi hyvinkin olla tähän oiva veto, mutta pääsuositus tulee silti Portugalin voitosta. Markkina tuntuu ylireagoivan siihen, ettei joukkueen tarvitse saada tästä tulosta. Jo perusluokalla ja vastustajan heikkoudet hyväksi käyttämällä voitto on lähellä. Portugalia siis riemumielin pukinkonttiin – ja uusille asiakkaille tuplakertoimella!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Portugal kertoimella 1,74.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,74 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.