CS ma 25.07. klo 19:30

Eternal Fire Academy - MOUZ NXT

Jimpphat valmiina murskaamaan akatemialiigan tulokkaat

WePlay Academy viihdyttää Counter-Strike -faneja kesätauon aikana. Mukana on jälleen tutut joukkueet, kuten MOUZ NXT, fnatic Rising sekä OG Academy. Tällä kertaa mukaan ollaan saatu myös suomalaisedustusta ENCE Academyn myötä. Äärimmäisen mielenkiintoinen turnaus edessä, ja palkintopottiinkin on saatu hurjat 100 000 dollaria.

Päivän kolmannessa ottelussa täysin uuden rosterin kanssa turnaukseen saapuva Eternal Fire saa nelinkertaisen WePlay Academy League -mestarin MOUZ NXT:n vastaansa. Akatemiajoukkueiden turnauksia dominoinut ja jopa huippujoukkueitakin haastanut MOUZ NXT puhkuu tulivoimaa, ja mukana on myös joukkueeseen aikaisemmin napattu suomalaispelaaja Jimi “Jimpphat” Salo.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Jimpphatilla sekä muilla MOUZ NXT:n rosterin pelaajilla on ollut melkoinen grindi päällä. Jimpphat on tykittänyt viimeiseen kahteenkymmeneen otteluun Faceitin puolella kevyet 35 frägiä keskiarvolta. Herra on melkoisessa formissa, ja todellakin valmiina kouluttamaan Akatemialiigan tulokkaita.

Eternal Firen akatemiajoukkueen pelaajilla ei ole lähes yhtään HLTV-ottelua allaan eikä tilastotkaan näytä kovinkaan komeilta. Eternal Firen akatemiajoukkueen rosterista ei kovinkaan mahtipontisia elomonstereita löydy jottAAA:ta lukuun ottamatta, jonka elo on 4397. MOUZ NXT:n rosterin tulivoima sekä joukkuepeli on jo niin kovalla tasolla, että lapulle ladotaan ilomielin 7,5 -kierroksen tasoitusta.

10 euroa pelirahaa