CS ma 14.03. klo 19:00

Eternal Fire - Apeks

Apeksille tarjolla suurehkoa kerrointa Eternal Fireä vastaan

Eternal Fire ja Apeks asettuvat vastakkain maanantain viimeiseen Pinnacle Winter Series -turnauksen otteluun. Joukkueet asettuvat vastakkain serverillä klo: 19:00 alkaen paras kolmesta -formaatilla pelattavaan otteluun. Apeks on kertoimien valossa selvä altavastaaja, johon on kylläkin hyvin vaikea samaistua.

Apeks on rosterinsa laadun kannalta täysin yhtä tulivoimainen ja kykeneväinen joukkue, kuin Eternal Firekin. Jos katsotaan joukkueiden historiaa, ja ajatellaan taktista pelaamista, on Apeks selvästi lupaavampi sekä tasokkaampi joukkue. Eternal Fire on nimittäin pelannut yhdessä samaisella kokoonpanolla jo peräti kahdeksan kuukautta, kun Apeks puolestaan laitettiin vireille vasta muutama kuukausi sitten.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Eternal Fire ei ole pystynyt nostamaan tuloksiaan, vaan joukkue on pelannut samalla surkealla tasolla jo pitkään. Vaikka joukkueesta löytyy erittäin tasokkaita yksilöpelaajia, on jatkuvasti joukkueen otteista huomattavissa se, että İsmailсan “XANTARES” Dörtkardeş on joukkueen kantava voima ja ehdoton kulmakivi.

Joukkueet kohtasivat helmikuun loppupuolella 3 viikkoa sitten. Tällöin Eternal Fire vie ottelun nimiinsä lukemin 2-1, ja kaikissa kolmessa kartassa edettiin lähelle 30 kierrosta. Todella tasaisen ottelun päätteeksi joukkueiden seuraavaan kohtaamiseen etu menee kieltämättä Apeksille. Loistavaa dataa edellisestä kohtaamisesta saava Apeks voi valmistautua otteluun erittäin hyvin, ja näin joukkueelle tarjottu yli 2,60 kerroin ei ole mitenkään perusteltu.

10 euroa pelirahaa