CS to 14.04. klo 19:00

Eternal Fire - Apeks

Apeks ja Eternal Fire vastakkain!

Intel Extreme Masters Dallas -turnauksen torstain avoimien karsintojen RO16-kierros startataan illalla klo: 19:00 alkaen. Mukana on mm. Apeks ja Eternal Fire, jotka asettuvat vastakkain paras yhdestä -formaatilla pelattavaan otteluun. Apeks on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki, mutta ansaitsee kovan karttavalikoimansa ansiosta kylläkin pienemmän kertoimen.

Apeks on yleisesti ottaen huomattavasti tasokkaampi joukkue, kuin Eternal Fire, ja EF onkin ollut relevantti viimeisen vuoden ainoastaan joukkueen tulivoiman sekä rosterin nimien puolesta. Eternal Fire on alisuorittanut koko olemassaolonsa ajan brutaalin kovasti, sillä rosterissa on uskomaton määrä talenttia. Peli ei vain yksinkertaisesti kulje.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Apeks tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n sekä Eternal Firen parhaat kartat Nuken ja Miragen. Eternal Fire puolestaan poistaa vakipoistonsa Ancientin sekä Vertigon ja Infernon. Pelattavaksi kartaksi jää isolla todennäköisyydellä Overpass, missä Eternal Fire on voittanut 78% , kun puolestaan Apeks 75% viimeisen kolmen kuukauden otteluista.

Apeks on kyseisessä kartassa selvästi tasokkaampi, sillä joukkue on harjannut todella kovilla nimillä lattiaa. Apeksin joukkuepelin pitäisi nousta illan ottelussa esille. On kuitenkin muistettava, että kyseessä on paras yhdestä -formaatilla pelattava ottelu, ja täten panokset on pidettävä alhaisina.

10 euroa pelirahaa