CS ti 12.04. klo 19:00

Eternal Fire - CPH Flames

Eternal Fire ja CPH Flames kamppailevat IEM Dallasin karsinnoissa

PGL Major Antwerp -turnauksen Amerikan RMR-karsintojen lisäksi tarjottimella on tiistaina myös IEM Dallas -turnauksen avoimien karsintojen RO16-otteluita. Klo: 19:00 alkavat ottelut tarjoavat yllättävän mielenkiintoisia ottelupareja, joista tässä vihjeessä isketään kiinni Eternal Firen ja CPH Flamesin väliseen otteluun.

Eternal Fire on kertoimien valossa selvä altavastaaja, ja ehkäpä jopa hieman suuri sellainen. CPH Flames on pelannut hyvin viime aikoina, mutta joukkueen online-otteluissa on edelleen näkynyt pieni epävarmuus ja haparointi, jota joukkueen LAN-otteluissa ei näy. On myös täysin eri pelata alemman tason vastustajia vastaan, kuin huippujoukkueita, joita vastaan voi valmistautua selvästi paremmin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ottelun karttavalinnaksi jää hyvin todennäköisesti Mirage. Paras yhdestä -formaatilla pelattava ottelu mahdollistaa molemmille joukkueille kolme karttapoistoa, jolloin viimeiseksi jäänyt kartta jää automaattisesti ottelun pelattavaksi kartaksi. Eternal Fire haluaa varmastikin eroon Ancientista ja Vertigosta, kun CPH Flames puolestaan haluaa poistaa Dust 2:n, Infernon ja Nuken.

Eternal Fire voi tällöin päättää, pelataanko ottelu Overpassissa vai Miragessa. Jos itse olisin Eternal Fire, pelaisin ottelun 100krt sadasta Miragessa, vaikka CPH Flamesin karttavoittoprosentit kyseisessä kartassa ovatkin korkeammat. Pelattiin ottelu kummassa kartassa tahansa, on tasaista vääntöä hyvin todennäköisesti luvassa. 26,5 Kierroksen ylitys kelpaa lapulle mainiosti.

10 euroa pelirahaa