CS pe 23.09. klo 17:00

Eternal Fire - Evil Geniuses

Kylmää kyytiä luvassa! Eternal Fire ja XANTARES ampuvat päätä!

ESL Pro Leaguen D-lohkon perjantain toisessa ottelussa nähdään erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun uudistunut Eternal Fire saa vastaansa pohjamudissa rämpivän Evil Geniusesin. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Eternal Fire on pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa, mutta pelattavaa valueta vielä löytyy.

Eternal Fire on uuden kokoonpanonsa kanssa ollut itseasiassa yllättävänkin kilpailullinen. Joukkue pystyy kirjoitushetkellä haastamaan Cloud9:n Pro Leaguen ottelussaan, ja tätäkin ennen, on joukkue napannut erittäin kovia voittoja, ja lähes dominoinut alemman tason joukkueita. Olisiko tässä vihdoinkin se turkkilainen superjoukkue, josta jo kauan sitten haaveiltiin?

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

Eternal Fire on kaivannut rosteriinsa ja pelitapaansa muutosta. Vanha Eternal Fire oli aivan liian passiivinen, vaikka rosterista löytyi tulivoimaa suunnilleen siihen, että jokaiselle saitille voitaisiin juosta munat kädessä ja silti vastustaja saisi turpaan. Nyt peli rullaa paljon paremmin, ja se näkyy heti tuloksissa.

EF tulee poistamaan vakipoistonsa Ancientin, kun EG puolestaan poistaa Vertigon. EF saa omaksi kartakseen esimerkiksi Dust 2:n, kun EG varmastikin valitsee Infernon. Eternal Firellä on loistomahdollisuudet napata ottelusta suora 2-0 -voitto, mutta seiftaillaan betsejä sen verran, että lämäytetään lapulle pelkkää joukkueen voittoa. Eternal Firen karttavalikoima on nimittäin niin paljon parempi.

10 euroa pelirahaa