CS pe 01.07. klo 15:00

Eternal Fire - ex-MAD Lions

MAD Lions uskomattomassa iskussa

Elisa Invitationalin parissa päästään todistamaan todellista herkkupalaa vedonlyönnin puolesta. Ottelussa Eternal Fire saa vastaansa todella kovassa vireessä onlinessa olleen ex-MAD Lionsin. Ottelu alkaa klo: 15:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Altavastaajaksi otteluun asetetun MAD Lionsin viime päivien recordi on silmiä hivelevä. Joukkue on voittanut viisi ottelua putkeen, ja päihittänyt mm. fnaticin, Apeksin, ECSTATIC:n sekä MOUZ NXT:n.

MAD Lionsin karttavalikoima on todella kova. Joukkue poistaa ottelussa Eternal Firen parhaan kartan Vertigon, jolloin Eternal Fire saa kuitenkin valittua omaksi kartakseen Overpassin, mikä on Vertigon ohella MAD Lionsin heikoin kartta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Omaksi kartakseen MAD Lions saa kuitenkin valittua Miragen, missä joukkue on painanut kevyellä 75% voittoprosentilla viimeisen kolmen kuukauden aikana. Kyseessä ei ole Eternal Firen parhaisiin karttoihin lukeutuva mappi.

Kolmanneksi kartaksi voisi hyvinkin jäädä esimerkiksi Dust 2 tai Inferno. Molemmat ovat loistavia karttoja MAD Lionsille, ja kun valinta kyseisten karttojen välillä tapahtuu juurikin joukkueen toimesta, on ottelu pitkälti MAD Lionsin käsissä. Eternal Fire on pelannut vahvasti, mutta kun vastaan asettuu täysin tuntematon ja uskomattomassa liidossa oleva joukkue, voi tilanne olla hyvinkin äkkiä tukala.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa