CS ke 21.09. klo 17:00

Eternal Fire - FURIA

Huh! Eternal Fire tulikuumana serverille kylmää FURIA:a vastaan

ESL Pro Leaguen D-lohko starttaa tänään keskiviikkona. Päivän toisessa ottelussa turkkilaisjoukkue Eternal Fire saa vastaansa brassijoukkue FURIA:n. FURIA on pelannut viimeisimmät viralliset ottelunsa yli kymmenen viikkoa sitten, joten joukkueella on allaan pitkä kesätauko, ja jo monta viikkoa harjoittelua täysin huippujoukkueiden pimennossa. Se ei välttämättä ole kuitenkaan positiivinen asia joukkueen kannalta, sillä FURIA:n päivän vastus Eternal Fire on grindannut jo monta viikkoa erittäin hyvin tuloksin. Eternal Fire puhkuu itseluottamusta.

Eternal Fire on tekemiensä pelaajavaihdosten, ja kesätauon jälkeen onnistunut voittamaan 12 ottelua häviten vain kaksi ottelua. Joukkueen karttavalikoima näyttäisi olevan hyvässä iskussa. Eternal Fire tulee poistamaan oman vakipoistonsa Ancientin, kun FURIA puolestaan poistaa Dust 2:n. Eternal Fire saa omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken tai Infernon, joissa molemmissa FURIA on ollut heikko viime aikoina.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

FURIA puolestaan nappaa itselleen varmastikin Vertigon, jolloin kolmanneksi kartaksi jäisi esimerkiksi Overpass tai Mirage. FURIA:n formi ennen kesätaukoa oli umpisurkea, joten mikäli järjettömiä harppauksia ei ole otettu, voi kyyti olla joukkueen ensimmäisessä virallisessa ottelussa kylmää.

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Talleta ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Eternal Fire ML kertoimella 2.80
4. Kun vetosi voittaa lunastanut käytännössä tuplakertoimella 2x 2.80

Kertoimet ottelulleEternal Fire - Furia Esports21.09.2022

10 euroa pelirahaa