CS la 25.06. klo 20:00

Eternal Fire - Imperial

Eternal Firelle loistokerrointa

Eternal Fire ja Imperial asettuvat vastakkain lauantai-iltana parhaaseen katseluaikaan alkavaan otteluun, mikä on osana Roobet Cupia. Joukkueet kohtaavat paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, mikä alkaa klo: 16:00.

Eternal Fire lähtee otteluun ennakkosuosikin asemassa. Imperial ei ole vakuuttanut Majorien jälkeen eikä online-ottelut tunnu sopivan joukkueelle ollenkaan. Imperialin “Last Dance” core on umpisurkea eikä yksikään kolmesta Major-voittajasta suoriudu tällä hetkellä vaaditulla tasolla. Joukkueen motivaatio määrää pitkälti joukkueen tulokset, ja kun se selvästi ei ole kohdallaan Majorien jälkeen, ei Imperialilta voi mitään odottaakaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Eternal Fire sen sijaan on pelannut viime aikoina mainosti. Joukkue onnistui jopa voittamaan kartan ENCE:ä vastaan, mikä oli kieltämättä yllättävää. EF:n vire sekä formi näyttää selvästi vahvemmalta, kuin Imperialin.

Eternal Fire on loistava kaikissa Imperialin parhaissa kartoissa, jonka vuoksi itseasiassa 2-0 -tuloskin voi olla hyvinkin mahdollinen. Kun tarjolla on kuitenkin 1,60 -kerrointa, on se napattava ehdottomasti talteen.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa