la 11.12. klo 13:30

Eternal Fire - Sinners

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eternal Fire ESL Challenger -kiertueen karsinnoissa – vastaan asettuu Sinners!

ESL Challenger -turnauskiertueen Anaheimin turnauksen euroopan karsinnat käynnistyvät tänään. Lauantaina pelataan neljä avauskierroksen ottelua, joista tartutaan ehdottomasti Eternal Firen sekä Sinnersin väliseen otteluun, mikä alkaa klo: 13:30 Suomen aikaa. Eternal Fire on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki otteluun, sillä Sinnersin vire on pudonnut joukkueen kulta-ajasta täysin.

Sinners on viime aikoina kirjannut tililleen tappioita mm. Sharksin, Anonymon sekä DBL PONEY:n kaltaisia joukkueita vastaan, eikä joukkueen tekeminen ole millään mittapuulla ollut yhtä vakuuttavaa, kuin se yhdessä vaiheessa oli. Sinners hävisi myös tämän päivän vastustajalleen Eternal Firelle viime viikolla Miragessa lukemin 16-7.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Eternal Fire on nostanut osakkeitaan, sillä joukkueen tulokset ovat kahta viimeisintä ottelua lukuun ottamatta olleet erittäin hyviä. Joukkue on onnistunut voittamaan yllättävän kovatasoisia joukkueita sekä taistelemaan jopa fnaticin kaltaisia ykköstason joukkueita vastaan.

Eternal Fire poistaa ottelussa Ancientin, kun Sinners puolestaan poistaa Dust 2:n. Eternal Fire saa tällöin valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon, missä Sinners on ollut selvästi heikompi. Myös Mirage, jossa tsekkiläisjoukkue sai viimeksi pataan huolella, on turkkilaisjoukkueen potentiaalinen valinta. Sinners tähtää varmastikin Infernoon, jolloin kolmanneksi kartaksi jää joko Overpass tai Nuke riippuen Eternal Firen viimeisestä poistosta.

Näillä kartoilla Eternal Firelle tarjottava kerroin kelpaa juuri ja juuri peleille, ja kerroin on hyödynnettävä tietysti Bet365:lta, joka on yksi ainoista bookkereista, missä kohde on edes auki kirjoitushetkellä. Betille tili auki tästä!

Eternal Fire

@eternalfiregg
Last stop for this year
ESL Challenger Anaheim EU CQ!
put your gameface on & lets go💪
-
Bu seneki son durağımız
ESL Challenger Anaheim EU CQ!
Oyun zamanı💪 #forEF