CS to 26.05. klo 14:00

Eternal Fire - SKADE

Eternal Fire täysin kykeneväinen haastamaan SKADE:n

Major-huuma on ohi. FaZe kruunattiin voittajaksi, ja muut jäi ruikuttamaan. Finn “karrigan” Andersen todisti jälleen kykynsä. The Goat IGL. Nyt on kuitenkin aika keskittyä muihin turnauksiin. Kun IEM Dallas kolkuttelee jo oven takana alle viikon päässä, on hyvä painaa muutama päivä alemman tason turnauksia, minkä joukkueet eivät kuitenkaan kovien rinnalla paljoakaan kalpene. Helatorstai aloitetaan heti kovatasoisella ottelulla, kun Eternal Fire ja SKADE asettuvat vastakkain Pinnacle Cupin pudotuspeliottelussa.

Eternal Fire teki juuri majoreilla sen, mihin kukaan ei joukkueen olettanut pystyvän. Joukkue muovasi pelitapaansa, ja toivottavasti joukkue pystyy sen pitämään. Ennen aivan liian taktisesti pelannut joukkue syttyi laneilla, ja tähtipelaajat pääsivät edes jokseenkin irti. Joukkue näytti oikeasti vaaralliselta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vastaan asettuu bulgarialaisjoukkue SKADE. Joukkue on pelannut hyvin, ja on edelleen yksi alemman tason parhaista joukkueista. Eternal Fireltä kuitenkin nähtiin, että joukkue pystyy aivan hyvin haastamaan SKADE:n kaltaisia joukkueita, kun EF:n karttavalikoimakin alkaa pikkuhiljaa muovautua.

Eternal Fire poistaa Ancientin, kun SKADE puolestaan poistaa Vertigon. EF saa tällöin valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken, missä SKADE on voittanut vain 33% pelaamistaan otteluista. SKADE valitsee varmastikin Miragen, joka on Eternal Firen vähiten pelattu kartta. Kolmantena voitaisiin vääntää vaikka Infernoa tai Dust 2:sta. Kyseiset kartat ovat täysin voitettavissa EF:n puolelta, mikäli Major-hypeä voidaan pitää yllä.

10 euroa pelirahaa