pe 30.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroliiga : Barcelona – Fenerbache | Kotihurmokselle on luvassa jatkoa!

Perjantai-iltana on tarjolla maajoukkuetaistojen ohellaa myös Euroliiga -kierrros. Tänään Palau Blaugranalla on klassikkojoukkueiden kohtaaminen, kun Barcelona saa vieraakseen Fenerbachen Turkista. Viime viikolla pelattiin kaksi kierrosta, joiden aikana turkkilaiset voittivat molemmat ottelunsa.
Fenerbache aloitti murskavoitolla kotonaan Darussafakaa vastaan. Toisessa ottelussa kaatui Maccabi vieraissa tiukan taistelun jälkeen. Joukkue onkin yhdeksän ottelun voittoputkessa mukaan lukien Turkin liigan kamppailut.
Barca puolestaan hävisi ensin Panathinakosille vieraissa ja heti perään kaatui kotona Milano. Kotijoukkue päätti viikon todella upeaan voittoon Real Madridista, jonka seurauksena se nousi oman maan sarjan kärkipaikalle.

Tehopelaajat vastakkain

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mielenkiintoinen kaksintaistelu nähdään Ante Tomicin ja Jan Veselyn välillä. Heidän pelityylinsä ovat lähes päinvastaisia, mutta he pelaavat ottelussa toisiaan vastaan erittäin monta kertaa. Vesely hyödyntää kokoaan. Hän on pitkä ja erittäin vahva pelaaja, joka menee vaikka läpi vastustajasta. Tomic puolestaan on teknisesti vahva sentteri, joka pienillä liikkeillään tekee itsensä aina vaaralliseksi.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Joukkueiden historia

Joukkueet ovat kohdanneet europeleissä 24 kertaa, joista Barcelona on voittanut 16. Viimeiset viisi kohtaamista ovat kuitenkin menneet turkkilaisille. Viimeksi Barcelona on kotonaan voittanut Fenerbachen kaudella 2013-2014. Isäntien puolelta joukkueessa on säilynyt ainoastaan Tomic.
Jatkuuko Barcelonan kotiputki?
Toisen joukkueen putki katkeaa. Kuten aiemmin todettiin, Fenerbache on voittanut yhdeksän ottelua putkeen huomioitaessa kaikki kamppailut. Barcelona puolestaan on voittanut viimeiset yhdeksän kotiotteluaan. Barcelona ollut parhaimmillaan pisterikkaissa otteluissa ja joukkue onkin tehnyt kotonaan keskimäärin reilut 82 pistettä kamppailua kohden. Fenerbachen suosikkeja ovat puolestaan olleet pienempien pistemäärien mittelöt.
Tänään tuskin nähdään pisteillä mässäilyä, vaan joukkueet lähtevät tiukan puolustuksen kautta rakentamaan pelaamistaan. Barcelonalle hyvin tärkeää on saada turkkilaisten kolmen pisteen heitot kuriin, joista he ovat onnistuneet kovalla prosentilla.
Barca sai varmasti Real-voitosta sellaisen voimavaran, että se tulee ottamaan tänään kymmenennen perättäisen kotivoittonsa ja hinaamaan itseään kohti kärkeä sarjataulukossa. Ei olisi mikään ihme, vaikka ratkaisu nähtäisiin vasta aivan viime hetkillä.
Avainasioita ovat Barcelonan levypallojen voittaminen hyökkäyspäässä ja kolmen pisteen heittojen puolustaminen.
Peli-ideana on Barcelonan voitto vähäisen pistemäärän kamppailussa. Kotiyleisö antaa Barcelonalle tarvittavan tuen ja siivittää sen kotivoittoon.