ti 20.11. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroliiga: Bayern Munchen – Olympiakos | Kotietu on valttia

Euroliigassa. Tiistai-iltana Audi Domella Bayern saa vastaansa Olympiakosin Kreikasta. Viime kierroksella molemmat joukkueet kärsivät kotitappion. Bayern hävisi Cskalle lukemin 79-91. Tuossa ottelussa peli käytännössä ohi jo puoliajalle mentäessä, koska Cska johti jo 16 pisteellä.Olympiakos kärsi todella kirvelevän tappion Fenerbachelle lukemin 72-73. Tuo ottelu oli kokoajan erittäin tasainen ja ratkaisu venyi aina viimeisille sekunneille asti.
Tähän mennessä Euroliigassa molemmilla on kasassa kolme voittoa, mikä oikeuttaa jaettuun kahdeksanteen sijaan. Tämä sija on on hyvin merkittävä, koska kyseinen sijoitus takaa jatkopelit. Jatkopeleihin pääsy on molemmilla joukkueilla selkeänä tavoitteena. Joukkueet ovat kohdanneet vain kahdesti viisi vuotta sitten. Molemmat ottelut päättyivät Olympiakosin voittoon.
Kotiotteluissa saksalaiset pelaavat paljon paremmin kuin vieraissa. Joukkue on hävinnyt vain kaksi ottelua koko kaudella mukaan lukien Saksan liigan. Bayern ei muutenkaan häviä kotonaan kaudessa kovinkaan monta ottelua,mutta vieraissa eurokentillä otteet takkuavat pahemman kerran. Kotiottelut pitäisi hoitaa,koska toisella puoliskolla kautta on luvassa enemmän vierasreissuja.
Kreikkaiset ovat tuskailleet hyökkäyksensä kanssa viime peleissä, eikä se tänään helpotu lainkaan. Olympiakos on kuitenkin sarjan ahkerin syöttelijä. Mikäli pallo liikkuu nopeasti hyökkäyspäässä kreikkalaiset pystyvät kontrolloimaan peliä ja voittamaan tarpeeksi hyvällä viimeitelyllä. Bayernin on pidettävä syöttölinjat kiinni mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei onnistu voi tiedossa olla vaikea iltapuhde. Erityisen hyvin on vartioitava yhtä kaikkien aikojen parhaista syöttäjistä Vassilils Spanoulista. Hän jos pääsee halllitsemaan kentän tapahtumia on vastustaja aina vaikeuksissa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Millainen on pelin tempo?

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Pelin tempo on olennainen ottelun voiton kannalta. Mikäli Bayern pystyy pitämään pelin nopeatempoisena ovat he omilla vahvuus alueillaan. Tämä ei toisi iloa kreikkalaisille, koska he itse pitävät hitaammasta pelistä. Lisäksi heillä on vieraskentällä suuria ongelmia jos peli kulkee nopeasti. Keskimäärin saksalaiset ovat onnistuneet rakentamaan hyökäyksiä ottelussa kuin vieraat.

Puolustus joukkueella on sarjan keskitasoa, mutta se on parantunut viimeaikoina. Samoin myös hyökkäyspäänpelaaminen on monipuolistunut. Onnistunut pelaaminen pelinopeudesta riippuen on suuri avaintekijä kotijoukkueen voitolle. Mikäli isot ja vahvat pelaajat saavat voitettua levypalloja ja avainpelaajat onnistuvat, on kotijoukkue vahvoilla.Lähdemme uskomaan nopeaan pelitempoon ja saksalaisten vahvaan alkuun, joka tulee ratkaisemaan ottelun.

Pelivalinnoiksi poimimme kotivoiton yli 2 kertoimella sekä Bayernin pistemääriä, koska meillä on vahva epäilys, että ottelussa nähdään nopeaa peliä ja pisteitä reilummin.