Euroliiga to 11.10. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroliiga : CSKA Moskova – Barcelona | Euroliiga pyörähtää käyntiin huippuottelulla!

Euroliiga-kausi 2018-2019 käynnistyy torstai-iltana Moskovassa, kun CSKA ja Barcelona ottavat toisistaan mittaa. CSKA hallitsi viime kautta, mutta joutui tyytymään finaaliturnauksessa sijaan neljä. Barcelona puolestaan jäi sijalle 13, joka oli valtaisa pettymys. Tälle kaudelle CSKA:n tavoite on jälleen olla finaalinelikossa, kun taas Barcelona yrittää päästä mukaan pudotuspeleihin.
Torstain ottelu on venäläisjoukkueelle ensimmäinen kotiottelu ystävyysotteluja lukuunottamatta. Joukkue avasi kauden VTB-liigassa vieraissa kahdella murskavoitolla ja he myös haluavat jatkaa kotiyleisönsä edessä samalla tavalla. Vierasjoukke on niin ikään aloittanut kauden ilman tappioita Espanjan liigassa. Kumpikin joukkue pääsee otteluun ilman suurempia loukkaantumisia, ainoastaan CSKA:lta puuttuu Mikhail Kulagin.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Barcelonalla on käynnissä joukkueen uudistusvaihe ja vierasreissu Moskovaan on ollut joukkueelle hyvin vaikea paikka. Viimeisin vierasvoitto Venäjän pääkaupungista on tullut vuonna 2012, eikä torstai-illassa ole luvassa putkelle katkeamista. Espanjalaisille tämä on ensimmäinen Euroliiga-ottelu, kun heidän legendaarinen kapteeninsa Juan Carlos Navarro lopetti uransa viime kauteen.
Tässä ottelussa on erittäin korkea pisteodottama, koska molemmat joukkueet vilisevät supertähtiä. Tämän lisäksi CSKA tekee lähes jokaisessa ottelussa hurjan määrän pisteitä. Joukkue on täynnä Euroopan parhaimpia pelaajia ja materiaaliltaan se on myös leveimpiä. Näiden lisäksi joukkue pelaa lähtökohtaisesti paljon paremmin kotonaan kuin vieraissa. Ei ole yhdellekään joukkueelle helppoa saalistaa Moskovasta vierasvoittoa.
CSKA:n avainpelaajiin kuuluvat Nando De Colo ja Sergio Rodriguez, jotka pystyvät ratkaisemaan ottelun ihan keskenään, ja molemmat pelaavat hurjia minuutteja jokaisessa otteluussa. Heidän pysäyttäminen ei tule olemaan helppoa, sillä kotijoukkue pelaa aina vahvasti sydämellä ja asenteella.
Pelivalintoihin kannattaa ehdottomasti poimia pistemääriä – niin yhteispisteitä kuin kotijoukkueenkin. Raja on korkea, mutta CSKA saa helposti tehtyä yli 90 pistettä. Ottelun mielenkiintoinen tekijä tulee olemaan se, kauanko Barcelona pysyy pelissä mukana ja millä tavoin kotijoukkue tulee otteluun. Historia puoltaa yli 10 pisteen kotivoittoa.