ti 18.12. klo 19:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroliiga : Fenerbache – ZSKA | Kestomenestyjät kohtaavat

Viime vuosien kestomenestyjät kohtaavat tänään Istanbulissa, kun Fenerbache isännöi CSKA vastaan. Joukkueet löytyvät sarjasta sijoilta yksi ja jaetulla toisella sijalla. Turkkilaisten tilastot ovat kovat: 11 voittoa ja vain yksi tappio. Venäläisillä on myös hyvät tilastot 10 voittoa ja kaksi tappiota. Joukkueiden vire on tällä hetkellä täysin erilainen,kun kotijoukkue on hävinnyt viimeeksi 25.10, ottaen kaikki ottelut huomioon. CSKA puolestaan pelannut europelinsä hieman vaisusti. Voitti toki Khimkin kotonaan, mutta sitä ennen hävisi Baskonialle ja Buducnostille.
Tänään kuitenkin nähdään varmasti motivoitunut CSKA, mutta Istanbul on aina todella vaikea paikka pelata. Siitä kotiyleisön on sen verran äänekäs ja iso tuki kotijoukkueelle. On mielenkiintoista nähdä kuinka venäläiset selvittävät ottelun alun,koska ne ovat ennenkin olleet hyvin vaikeita CSKA:lle.

50 nopeimmalle Viaplay-koodi

Kahden mestarin kohtaaminen
Valmentajavelhot Zeljko Obradovic ja Dimitris Itoudis kohtaavat jälleen. Tähän mennessä valmentajat ovat kohdannet kahdeksan kertaa ja voitot ovat tasan. Heillä on myös yhteinen historia Panathinaikosista, jossa voittivat viisi Euroliigan mestaruutta. Tänään toinen saa kovan päänahan.
Veteraanien kaksintaistelu
Kiivas kaksintaistelu nähdään Kostas Sloukasin ja Sergio Rodriguezin välillä. Kaksi supertähti veteraania,jotka ovat joukkueidensa avainpelaajia ovat pelanneet yhteensä 18 kautta Euroliigaa. He jos ketkä tietävät millainen panos on illalla. Sloukas on tehnyt keskimäärin 11,8 pistettä pelaamissaan Europeleissä. Rodriguez puolestaan 10,9 pisteen keskiarvolla.
Voiton avaimet
Näin tasaisessa ottelussa avain asemassa on joukkueiden puolustuspelaaminen. Kumman puolustus onnistuu paremmin? Kotijoukkuella on tällä hetkellä sarjan parhain puolustus ja Fenerbache lähteekin otteluihin aina puolustuksen kautta,mikä on tuottanut tulosta. Sen on kuitenkin venyttävä tänään parhaansa ja helppoja koreja ei saa antaa. Myös kotijoukkueen fanit antavat valtaisan lisälatauksen,mikä kantaa joukkuetta vaikeinakin hetkinä. Samalla nähdään taisto joukkuepelaamisen ja yksilötaidon välillä. Joukkuepelaamisessa Fenerbache on selvästi edellä,mutta yksittäisten pelaajien kohdalle CSKA:lla on siinä selvä etu.
Pelivalintoihin otamme Pinnaclen tarjoaman mahtikertoimen kotivoitolle sekä vähintään 2 pisteen voitolle. Uskomme siihen,että sarjan kuumin joukkue ei hyydy kotiyleisönsä edessä ja luvassa on huikea koripallo-ottelu.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ