Euroliiga pe 09.11. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroliiga: Khimki – FC Barcelona | Markkinoita vastaan

Perjantain Euroliiga-kierros polkaistaan käyntiin Venäjällä, missä Khimki saa Barcelonan vieraakseen. Espanjalaiset ovat aloittaneet kautensa todella vakuuttavasti, kun kansallisessa sarjassa he ovat jääneet ainoastaan kertaalleen pisteittä. Euroliigassakin alla on ainoastaan kaksi tappiota, jotka tulivat ZSKA Moskovalle sekä Gran Canarialle avauskierroksilla.
Tämän jälkeen Barcelona on sisuuntunut ja onnistunut voittamaan kolme ottelua eurokentillä putkeen. Tätä ei ollut tapahtunut pitkiin aikoihin. Lisäksi perjantain vierasjoukkue pelaa täysin eri näköistä koripalloa verrattuna viime vuoteen. Muutos on ollut kokonaan uuden valmentajan Svetislav Pesicin ansiota. Viime kaudella Barcelona onnistui voittamaan molemmat keskinäiset kohtaamiset.
Khimkin peli on tällä kaudella ollut todella kaksijakoista. Venäjän VTB-liigassa peli on kulkenut erittäin mallikkaasti – illan kotijoukkue ei ole hävinnyt vielä kertaakaan ja voittoja on kertynyt peräti kuusi. On kuitenkin hyvä muistaa, että Venäjän liigassa joukkueiden väliset tasoerot ovat selvästi suuremmat verrattuna Euroliigaan.
Eurokentillä pelaaminen ei ole tulosten valossa kulkenut, koska joukkue on onnistunut kaatamaan ainoastaan Gran Canarian häviten neljä muuta otteluaan. Khimki on kuitenkin kärsinyt kaksi tappiota häviten kyseiset ottelut vain pisteellä, joten pelillisesti joukkueen on pelaaminen on ollut kohtuullista. Tällä hetkellä sarjataulukossa venäläiset majailevat sijalla 12 ja Barcelona löytyy viidenneltä tilalta.
Edelliskierroksella molemmat olivat voitokkaita omissa otteluissaan, kun Khimki kaatoi Canarian ja Barcelona otti puolestaan voiton Tel Avivista. Vieraille on luvassa paha haaste, koska ottelut Venäjällä eivät ole koskaan helppoja. Tässäkin otteluparissa kotietu on todella isossa roolissa – se selittääkin, miksi Barcelona on niin suuri altavastaaja kertoimien valossa.
Kertoimien tulisi olla tasaisemmat. Oikeastaan Barcelonan pitäisi olla suosikki, koska heillä on yksi Euroliigan laajimpia kokoonpanoja. Tämä on selkeä vahvuus, koska joukkue ei ole pelkästään yhden tai kahden pelaajan varassa ja onnistumisia tulee erittäin laajalta rintamalta. He pystyvät kierrättämään pelaajia todella hyvin.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Tehokas puolustus vastaan nopea hyökkäys

Uuden valmentajan johdolla joukkue on lähtenyt otteluihin puolustusvoittoisesti, mikä on tuottanut hyvin tulosta. Siitä kertoo se, että Barcelonalla on ollut tähän mennessä sarjan paras puolustus, kun keskimäärin heitä vastaan on tehty ainoastaan 76,8 pistettä ottelua kohden. Oletetaan saman tahdin jatkuvan Venäjälläkin. Markkinoiden usko siihen, että Khimki tekisi vähintään 80 pistettä on hienoinen ihme, sillä todellisuudessa rajan pitäisi olla lähempänä 76 pistettä.
Odotetaan, että kotijoukkue tulee heti ottelun alkuun todella aggressiivisesti ja tämä onkin yksi kamppailun kulmakivistä: kuinka hyvin Barcelona kestää alun rynnistyksen? Mikäli joukkue tästä selviää, on se askeleen lähempänä voittoa. Tärkeä asia ratkaisun kannalta on myös, kuinka joukkueet onnistuvat puolustamisessa.
Mitä vähemmän ottelussa tehdään pisteitä, sitä paremmaksi asetelma muuttuu vierasjoukkueen kannalta. Sekä levypallojen voittamisen tehottomuus että surkea viimeistely vapaaheitoista ovat olleet suuria syitä Khimkin tappioiden taustalla.
Pelaajiston laajuus, levypallojen voittaminen paremmin sekä loistava tarkkuus vapaaheittoviivalla ovat ne asiat, joiden pitäisi kääntää ottelu vieraiden hyväksi. Mikäli Barcelona pääsee pelaamaan omalla mukavuusalueellan eli liikuttamaan palloa nopeasti hyökkäyspäässä, on Khimki pahoissa vaikeuksissa joutuen rikkomaan liikaa – tällöin luvassa olisi paljon vapaaheittoja.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ