Euroliiga to 08.11. klo 21:05

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroliiga: Maccabi Tel Aviv – Real Madrid | Vieraat ei hyydy

Euroliigassa katseet suunnataan kohti Israelia, jossa Tel Aviv saa vieraakseen Real Madridin. Hallitseva mestari on edelleen ilman tappioita tämän kauden Euroliigassa.
Israelilaisille on kertynyt vain yksi voitto viidestä pelaamastaan ottelusta. Tämäkin voitto tuli yhtä sarjan huonoimpia, Buducnostia vastaan. Sarjasijoituksia tarkasteltaessa joukkueet löytyvät täysin päinvastaisista suunnista. Real johtaa sarjaa ja Tel Aviv löytyy vasta sijalta 13.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Viime otteluissa Real kävi hakemassa pisteet Liettuasta ja Tel Aviv hävisi Barcelonalle vierasreissulla. Tänään on vasta toinen Euroliigan koti-ottelu israelilaisille, joiden pitäisi pelata paljon paremmin kotonaan kuin vieraissa. Vastus on pahin mahdollinen, mikä voi tällä hetkellä olla. Realin hyökkäyspelaaminen on ollut viime aikoina täysin pysäyttämättömissä, kun joukkue on tehnyt lähes 90 pisteen keski-arvolla melkein jokaisessa pelaamassaan ottelussa niin Espanjan kuin myös Euroliigan peleissä.
Realilla on ehdottomasti sarjan laajin materiaali ja pisteet jakautuvat hyvin tasaisesti. Joukkueesta tosin löytyy avainpelaajia, kuten esimerkiksi Jaycee Carrol, Anthony Randolph sekä Rudy Fernandez. Nämä pelaajat pystyvät kannattelemaan joukkuetta vaikeinakin aikoina.
Yksi mielenkiintoisimpia pointteja tulee olemaan kaksintaistelu Scottie Wilbekin ja Sergio Llullin välillä. Molemmat ovat kärsineet pahoista loukkaantumisista, mutta tänään heidät nähdään kentällä. Maccabi rakentaa pääosin hyökkäyksensä juuri Wilbekin kautta. Llull puolestaan on Realin tärkeimpiä pelinrakentajia.
Illan ottelusta on odotettavissa vieraiden hyökkäysarsenaalin vyöryvän laajalla rintamalla. Etenkin jos Real pystyy vaan hyödyntämään suurimman osan pisteiden teko mahdollisuuksistaan. Tällöin Maccabi ei pysty millään vartioimaan kaikkia.
Odotamme Maccabin aloittavan vahvasti, mutta heidän hyökkäyspelaaminen tulee hyytymään loppua kohden. Maccabin suurimpia ongelmia on se, etteivät he saa tarpeeksi vapaaheittoja. Lisäksi onnistumisprosentti on vain 63%, millä on hankala voittaa tasaisia loppuun asti olevia otteluita.
Odotusarvona on, että Maccabi tarvitsee otteluun vahvan, jotta pysyisi voittotaistelussa mukana. Mikäli näin käy voi peli pysyä tasaisena ihan viimeisimmille minuuteille asti. Ero joukkueiden välillä kuitenkin tulee Realin monipuolisemmassa pelaamisessa ja vapaaheittojen onnistumisessa.
Pelivalintoihin kannattaa poimia Realin voittoa vähintään seitsemän pisteen erolla. Jos Real voittaa tasan seitsemällä pisteellä, panos palautuu. Odotamme vieraiden voittavan lopulta yli 10:llä pisteellä, joten 2.0 kertoimella tuo on loistava peli-idea.
Toisena kohteena kannattaa poimia Maccabin pistemääriä, koska odottamana on Maccabin jäävän alle 80 pisteeseen. Realin pistemääriin ei kannata puuttua, koska raja on asetettu todella korkeaksi eikä omaa täten voitollista odotusarvoa.