to 11.10. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroliiga : Real Madrid – Darussafaka | Vaikea ilta vieraille!

Euroliigan torstain kierroksella myöhäisimmässä pelissä Real saa Madridissa vieraakseen Darussafakan Turkista. Molemmat ovat hallitsevia Euroopan mestareita sarjoissaan, kun Real voitti Euroliigan ja Darussafaka puolestaan Eurocupin. Kotijoukkueen tavoitteena on uusia mestaruus, turkkilaisten tavoite taas on osoittaa kuuluvansa Euroopan parhaimmistoon.
Molempien joukkueiden kausi on pyörähtänyt käyntiin, mutta toisistaan hieman päinvastaisesti. Real on pelannut jo kuusi ottelua tällä kaudella ilman tappioita, vierasjoukkue taas neljä, häviten kaksi viimeisintä. Hallitsevan mestarin kokoonpanossa ei juuri isompia muutoksia Luca Modricin lisäksi nähty – tilalle tulivat Gabriel Deck ja Klemen Prepelic. Valkoisten pelaaminen oli jo viime kaudella upeaa, joten Realin pysäyttäminen tulee olemaan muille joukkueille haaste.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Turkkilaisten pelaaminen on vielä paikoitellen hyvin sekavaa ja tänään Espanjan pääkaupungissa voi olla luvassa hyvinkin rumat lukemat. Vierailijoilla tuntuu olevan välillä hankalaa saada kunnon hyökkäystilanteita aikaiseksi, eikä sitä yhtään helpota Realin iso ja vahva puolustus.
Ottelun avainkohtia tulee olemaan se, miten hyvin hyökkäyslevypalloja onnistutaan voittamaan ja kuinka nopeasti Real pääsee hallitsemaan ottelua. Mikäli Real saa pelin heti haltuun, voi taululla olla hyvinkin tylyt lukemat ja samalla avainpelaajat saavat enempi huilia.
Pelivalinnaksi kannattaa ehdottomasti ottaa Realia tasoituksella sekä vierasjoukkueen pistemääriä. Pistemäärät voivat jäädä hyvinkin alhaisiksi mikäli eivät saa hyökkäyspelaamistaan toimimaan kuten haluaisivat. Joukkueiden selkeä tasoero, hullaantunut espanjalaisyleisö sekä yleinen tekeminen tuovat Realille selkeän voiton.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ