to 15.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroliiga: Real Madrid – Khimki | Kotijoukkue vyöryy yli

Euroliiga tarjoaa torstai-iltana Real Madridin ja Khimkin välisen ottelun. Edelleen ilman tappiota Euroliigassa kulkeva Real tulee torstai-iltana jatkamaan voittoputkeaan. Voitolla espanjalaiset tulevat pysymään sarjan kärkipaikalla.
Venäläiset löytyvät puolestaan sijalta 12. Khimkillä ei edelleenkään Europelit ota sujuakseen. Viime viikolla joukkue hävisi kotonaan Barcelonalle, eikä torstain ottelusta ole tulossa yhtään helpompi. Real puolestaan haki helpon voiton Israelista.
Realin hyökkäyspelaaminen on edelleen todella upeaa ja tehokasta. Joukkue on Euroliigan tehokkain joukkue, tehden keskimäärin 93,8 pistettä ottelua kohden. Lisäksi kolmen pisteen heitot ovat osuneet sarjan kolmanneksi parhaiten. Joukkueen vahvimpia puolia on edelleen laajuus pelaajistossa. Tästä kertoo se, että vähintään 10 pelaajaa on tehnyt keskimäärin kuusi pistettä ottelua kohden. Tällöin ei ole niin paljon väliä jos yhdellä tai kahdella pelaajalla on vaikea ilta, vaan moni muu pelaaja pystyy astumaan heidän saappaisiinsa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Miten toimii Khimkin hyökkäyspelaaminen?

Venäläisten hyökkäyspelaaminen oli paikoitellen erittäin tuskaista Barcelonaa vastaan. Heidän pallon liikuttelunsa oli hidasta ja ainoastaan onnistuneet kolmen pisteen heitot pitivät joukkueen jollain tapaa pelissä mukana aina viimeisellä parille minuutille asti.
Heillä on myös ollut suuria vaikeuksia voittaa levypalloja ja siinä tilastossa ovat sarjan toisiksi heikoimpia.Tästä seuraa helposti rikkeitä ja vastustaja pääsee useasti vapaaheittoviivalle. Realin kaltaista joukkuetta ei kannata liian usein päästää vapaaheittoja heittämään, koska he rankaisevat armotta. Lisää vaikeuksia venäläisille tuli, kun heidän parhain pelaajansa Alexey Shved on poissa flunssan takia.
Kotijoukkueelle tulisi olla luvassa helppo ja suvereeni voitto. Ottelusta voi muodostua hyvinkin rumat lukemat mikäli Real saa heti alusta alkaen koneistonsa toimimaan molemmissa päissä.
Mikäli tauolle mentäessä ero on selkeä, on kotijoukkueelta luvassa avainpelaajien lepuutusta. Tasoero, Shvedin puuttuminen ja Khimkin ongelmat hyökkäyspäässä ovat asiat, jotka tuovat selkeän kotivoiton.
Harmittavasti ottelussa ei nähdä kaksintaistelua Sergio Llullin ja Alexey Shvedin välillä. Tämä taistelupari olisi ollut juuri sellaista mitä koripallo-ottelussa on nähtävä.
Pelivalintoina lähdemme ottaamaan Realin voittoa tasoituksella, koska uskomme vahvasti reilunumeroiseen kotivoittoon. Toisena valintana poimimme Khimkin pistemäärät, joiden oletamme jäävän alle 75 pisteen. On vaikea nähdä, että venäläiset saisivat edes 70 pistettä ilman Shvediä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ