Arsenal - Rennes

to 14.03. Klo 22:00

Arsenalilta vaaditaan maaleja

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Torstaina Rennes saapuu Emirates Stadiumille ratkomaan Arsenalin kanssa puolivälieriin etenijän.

Rennesiltä vahva ensimmäinen osaottelu

Otteluparin ennakkosuosikki Arsenal lähtee toiseen osaotteluun takaa-ajoasemasta, kun Rennes onnistui viemään nimiinsä kotiottelunsa selvin 3-1 lukemin. Arsenal aloitti ottelun hyvin Alex Iwobin nopealla vierasmaalilla, mutta Sokratis Papastathopoulosin kaltseltua punaista korttia ottelu kääntyi Rennesille.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Rennes otti kotijoukkueena täyden hyödyn Arsenalin punaisesta kortista ja onnistuivat pelinhallinnallaan iskemään kolmesti nuottaan. Varsinkin toinen puoliaika oli selvää ranskalaisten hallintaa, johon vajaamiehisellä Arsenalilla ei ollut rahkeita vastata.

Arsenal on siis otteluun lähdettäessä kaksi maalia takana, mutta Iwobin iskemä vierasmaali on erittäin arvokas ja helpottaa hieman joukkueen urakkaan. Arsenalille täytyy joka tapauksessa iskeä vähintään kaksi maalia. Rennesille puolestaan riittää jatkoon yhden maalin tappiokin. On siis selvää, että Arsenal lähtee hyökkäämään ja hakemaan tarvittavia maaleja.

Arsenal tarvitsee vähintään kaksi maalia

Potentiaalia maalirikkaaseen otteluun Arsenalin riveistä löytyy. Valioliigassa Arsenal on paukuttanut maaleja yli kahden maalin keskiarvolla ja kotona keskiarvo on vieläkin parempi 2,31 tehtyä maalia ottelua kohti. Kärjessä viilettävät Pierre-Emerick Aubameyang ja ensimmäisessä osaottelussa pelikiellossa ollut Alexandre Lacazette muodostavat yhden maailman tehokkaimmista kärkipareista. Kärkiparin taakkaa saattaa helpottaa vielä pienen loukkaantumisen jäljiltä kentälle palaava Henrikh Mkhitaryan.

Tehokkaan Arsenalin lähtee otteluun hakemaan vähintään kahden maalin voittoa, joten vetolapulle napsitaan lontoolaiset -1,75 aasialaisella tasoituksella. Vedolla Arsenalin kahden maalin voitto takaa puolen panoksen voiton ja puolet panoksesta mitätöityy.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!