Eurooppa-liiga to 08.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Eurooppa-liiga: Celtic ­– Leipzig | Vierailija vahvoilla Glasgowssa!

Eurooppa-liigan torstaikierroksella skotlantilaisseura Celtic FC isännöi RB Leipzigia. Saksalaisvieras on ottelun alla ennakkosuosikki ja siihen luotetaan tänään myös pelivalinnoissa.

Ensimmäinen pelivalinta: Leipzig voittaa

Saksalaisilla on kulkenut eurokentillä melko mainiosti ja joukkue on kiinni jatkopaikassa voitettuaan kaksi kolmesta alkulohkokamppailustaan. Illan isäntä on kuudella pisteellä lohkon kakkospaikalla tukevasti istuvaa Leipzig-ryhmää kolme pistettä perässä.
Yhdeksästä peräkkäisestä Bundesliiga-kamppailusta pisteitä kaapinut saksalaisjoukkue on ollut loistovireessä myös Saksan pääsarjassa, jossa se on sijalla neljä – terävimmän kärjen tuntumassa.
Saksalaisilla on yksi iso loukkaantuminen, sillä ruotsalainen taitopelaaja Emil Forsberg on sivussa. Tämä ei ole juurikaan Leipzigin liitoa hidastanut muissakaan otteluissa ja loukkaantumishuolet vaivaavat isäntäjoukkuetta enemmän, joten lähtöasetelmat eivät tärkeän pelaajan poissaolon vuoksi juurikaan muutu. Leipzigin voitto on selkeä ykkösvalinta kamppailun alla.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Toinen pelivalinta: maaleja nähdään runsaasti

Eurooppa-liigan B-lohkossa, jonka osana torstain kamppailu Skotlannissa pelataan, on ollut todella maalirikasta ja hyökkäysvoittoista jalkapalloa tarjolla. Leipzigin maaliero kolmeen kamppaluun on 7–4 ja lohkoa johtavan Salzburgin 9–3.
Celticin maaliero on maltillisempi, 2–5, mutta joukkueen puolustus on todennäköisesti torstain kamppailuun lähdettäessä repaleinen. Keskikentältä on niin ikään miehiä sivussa.
Leipzig löytää tehonsa – sen puolustuspelaaminen on ollut ajoittain kyseenalaista, joten myös kotijoukkue onnistunee maalinteossa.