Inter - Frankfurt

to 14.03. Klo 22:00

Kaataako Inter kotiluolassaan Frankfurtin?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Inter Milan kohtaa Frankfurtin kotonaan San Sirolla torstaina 14.3. Eurooppa-liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa. Ensimmäinen kamppailu päättyi maalittomaan tasapeliin Saksassa.

Inter hakee lohtua Eurooppa-liigasta

Inter sijoittui Mestarien liigan lohkovaiheessa kolmanneksi ja sen lohkosta jatkoon pääsivät Barcelona ja Tottenham. Inter oli aluksi vankasti kiinni jatkopaikassa, mutta onnistui omalla tekemisellään pilaamaan jatkohaaveensa.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Kolmannelle sijalle Mestarien liiga -alkulohkossa sijoittuvan kohtalo on jatkaa pelejä Eurooppa-liigassa, joten näin kävi myös Interille. Italian pääsarjassa Juventus kiitää omaa tahtiaan kärkipaikalla, joten Inter käy taistelua vain neljän parhaan joukkoon sijoittumisesta. Italian cupissakin tie nousi jo pystyyn, joten Eurooppa-liiga on ainoa kilpailu, jossa Inter taistelee voitosta.

Interillä San Siron yleisö tukenaan – tiukka puolustustaisto luvassa?

Inter kävi erittäin lähellä maalintekoa ensimmäisessä osassa, kun Marcelo Brozovic pääsi laukomaan pilkulta, mutta Kevin Trapp onnistui torjumaan. Paikkansa oli myös Frankfurtilla, mutta Interin puolustus kesti. Inter oli ottelun alussa energinen ja energisyyttä kotiyleisö toivoo näkevänsä myös torstai-iltana.

Interin historia eurokentillä on menestyksen värittämä, mutta viime vuosina on ollut kuivaa. Mauro Icardin poissaolo seuran sisäisten riitojen takia ei ole ihanteellinen tilanne, mutta joukkueesta löytyy tulivoimaa näiden otteluiden voittamiseen.

Inter ei päästänyt ainuttakaan maalia ensimmäisessä pudostuspelisarjassaan Rapid Viennaa vastaan. Maalivahti Samir Handanovic haluaa varmasti jatkoa nollapeliputkelle europeleissä ja huipputopparit ovat siinä hänen tukenaan. Frankfurt on tehnyt yllättävän paljon maaleja tällä kaudella, kiitos Luka Jovicin. Maaleilla mässäileminen tuskin jatkuu legendaarisen San Siron parrasvaloissa, joissa Inter on useita kertoja ollut voitokas europeleissä. Frankfurt on kovan paikan edessä torstaina.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!