to 19.07. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eurooppa-liiga karsinnat: FC Kööpenhamina – KuPS | Liian suuri vuori kiivettävänä KuPS?

Eurooppa-liigan ottelut jatkuvat torstaina. Suomalaisittain otteluita on pelattavana mukava määrä, kun lauteilla torstaina on kolme suomalaisjoukkuetta. Kuopion palloseura kohtaa vieraskentällä tanskalaisjätti FC Kööpenhaminan, joka vieraili Kuopiossa edellisellä viikolla ja kaapi vierasvoiton tililleen numeroin 0-1.
KuPS:lla on todella suuri vuori kiivettävänään, jos se haluaa rimpuilla jatkopaikasta. Kööpenhaminalla oli viime viikon ottelu hallinnassaan koko ajan, eikä KuPS päässyt luomaan juurikaan hyökkäyspään tilanteita.
Vaikka Kööpenhaminalle riittäisikin tasapeli kotikentällään, haluaa se varmasti tarjota yleisölleen tyylikkään näytöksen. Jos Kööpenhamina lähtee otteluun sata lasissa ja esittelee otteita, joita siltä aiemmin europeleissä on totuttu näkemään, jää KuPS pahasti jyrän alle.
Kuopiolaisten edellisessä kohtaamisessa suhteellisen tiiviinä pysynyt puolustus saattaa on illan ottelussa avainasemassa. Jos KuPS onnistuu puolustamaan topparipari Lum Rexhepin ja Juho Pirttijoen johdolla tiiviisti myös vieraissa, pysyisivät loppunumerot aisoissa.
Avausottelussa Robert Skov ampui kööpenhaminalaiset 0-1 johtoon 75 minuutilla. Lisäosumia ei nähty ja Skovin maali jäi voitto-osumaksi. Joukkueiden kokoonpanoihin tuskin on luvassa suuria muutoksia edelliseen kohtaamiseen peilaten ja KuPS:n täytyisi jotenkin löytää keino päästä maalintekotilanteisiin Kööpenhaminan vahvaa puolustusta vastaan.
KuPS:n on oltava tehokas, jos se mielii taistella jatkopaikasta ja Kööpenhaminassa se ei tule saamaan mitään ilmaiseksi. Vastus on yksinkertaisesti niin kova, että kuopiolaisten mahdollisuudet ovat todella ohuet.
Telia Parkenin yleisö tulee saamaan torstaina sitä, mitä se on tullut katsomaan. FC Kööpenhamina osoittaa eron Euroopan suurseuran ja suomalaisen Veikkausliiga-joukkueen välillä. KuPS taistelee urhoollisesti ja pitää loppunumerot kohtuullisesti aisoissa, mutta se ei tule riittämään voittoon tai edes lähelle sitä. Ottelu käynnistyy kello 21 Suomen aikaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ