KuPS – Vitebsk

to 11.07. Klo 19:00

Jatkaako KuPS hurjaa maalitehtailua myös eurokentillä?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

KuPS isännöi Eurooppa-liigan karsintojen avauskierroksen ensimmäisessä osaottelussa valkovenäläistä Vitebskiä. Vierasjoukkue on kotimaassaan selkeästi kärjen alapuolella oleva keskikastin ryhmä.

Kuopioon saapuu torstaina vieraita Valko-Venäjältä, kun Vitebsk kohtaa KuPSin Eurooppa-liigan karsintojen avauskierroksella. Kyseessä on otteluparin ensimmäinen osaottelu, eivätkä joukkueet ole kohdanneet koskaan aiemmin.

Voita futisreissu Lontooseen Mr.Vedon kanssa

Lennot  6.12. – 8.12. (Helsinki–Lontoo–Helsinki)
Hotelli kahdeksi yöksi
Liput Tottenham Spurs–Burnley -otteluun (7.12.)
Parin päivän darra reissun jälkeen

OSALLISTU NYT

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Savon ylpeys on Veikkausliigassa kovassa lyönnissä ja kärjen tuntumassa. Europelien kannalta kova takaisku oli Rasmus Karjalaisen lähtö Hollantiin kesken kauden, mutta laajuutta kuopiolaisilla keskisektorillakin riittää. Edellisissä neljässä Veikkausliiga-ottelussaan KuPS on iskenyt kymmenen maalia.

Vitebskin viimeisin esiintyminen on ollut kesäkuun lopussa Valko-Venäjän sarjassa mahtiseuraa Bate Borisovia vastaan. Isompi vei voiton 3–0-numeroin ja hallitsi kamppailua todella selvästi. Vitebsk on tällä hetkellä kerännyt sarjassaan 14 ottelussa 16 pistettä, joilla se sijoittuu kymmenenneksi. Valko-Venäjän Valioliigassa on 16 joukkuetta.

Jos kansallisten sarjojen tasoa vertaa keskenään, voi todeta Valko-Venäjän kärkijoukkueiden, kuten juuri Baten tai vaikkapa Brestin olevan selkeästi Veikkausliigan terävimmän kärjen yläpuolella. Toisaalta valkovenäläisillä on melko kookkaassa sarjassaan myös huomattavasti suurempia tasoeroja kuin Suomessa.

Kuopiolaisilla on kovat tavoitteet europelien suhteen, mikä näkyy joukkueessa esimerkiksi siten, että pelaajistoon on panostettu tällä kaudella todella paljon. Paperilla vierasjoukkue Vitebsk vaikuttaa hienokseltaan KuPSia heiveröisemmältä ryhmältä ja isännillä on takuulla nälkää ensimmäisessä väännössä, koska vieraskentällä ei takuulla ole kivaa ilman kotionnistumista avauksessa.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!