to 08.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eurooppa-liiga: Real Betis – AC Milan | Loukkaantumiset eivät helpota vierailijan pelaamisen tuskaa

Mestarien liigan eilisestä kierroksesta monella vedonlyöjällä riittää takuulla sulateltavaa. Mikä olisikaan parempi tapa karistaa tiistain pölyt niskasta, kuin Eurooppa-liigan torstaikierros? Espanjassa Real Betis isännöi ailahtelevaa AC Milania ja ainoastaan hetki on kulunut edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta.
Betis voitti Milanon kamppailun ­– AC Milan ei vakuuta ja loukkaantumiset tuovat lisää päänvaivaa
Noin kaksi viikkoa sitten illan joukkueet Betis ja Milan iskivät yhteen Milanossa. Betis oli kamppailussa nälkäisempi ja voitti sen lopulta 1–2-numeroin. Ottelua pitkään 0–2 johtanut Betis esitti fiksua jalkapalloilua ja ansaitsi voittonsa.
Ensimmäisellä puoliajalla Antonio Sanabria laukoi espanjalaiset johtoon ja avausosumaan hyvän alustuksen tehnyt Giovani Lo Celso iski joukkueensa toisen maalin kakkosjakson alkupuolella. Milanolaisilta ainoa onnistuja oli ottelun loppuhetkillä verkkoa pöllyttänyt hyökkääjä, Patrick Cutrone, joka tuli vaihdosta sisään.
Cutrone saattaa hyvinkin olla avauskokoonpanossa torstaisessa kamppailussa, sillä AC Milanin loukkaantumistilanne on äärimmäisen kriittinen. Sivussa ovat joukkueen tähtihyökkääjän, Gonzalo Higuainin lisäksi keskikentältä argentiinalaisen maanmies Lucas Biglia ja edellisessä keskinäisessä ottelussa suoran punaisen kortin saalistanut espanjalainen, Samu Castillejo.
Puolustuksen pitkäaikaispotilaat Ivan Strinic ja Mattia Caldara ovat edelleen sivussa. Keskikenttävajetta lisäävät mahdollisesti edelleen loukkaantumisiaan kärsivät Giacomo Bonaventura sekä turkkilainen Hakan Calhanoglu.
Betisillä loukkaantumisia ei ole lainkaan. Ainoastaan keskikenttämies Javi Garcia on kärsinyt pienistä vaivoista, eikä hänen pelaamisensa ole täysin varmaa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Loukkaantumistilanteen lisäksi myös Milanin pelaaminen on ollut todella haastavaa. Joukkue on saalistanut kahdesta edellisestä Italian pääsarjakamppailustaan voitot, mutta molemmissa vastassa oli sarjan häntäpään joukkue ja molemmat olivat tasatilanteessa ennen lisäaikaa.
Milanin pelastavana enkelinä on häärinyt Alessio Romangoli, joka on ottanut haltuunsa pääasiallisen ratkaisumaalintekijän roolin puolustustehtävänsä ohella. Italialainen iski molemmissa maalin kamppailuissa voitto-osumat 90 peliminuutin jälkeen.
Milanolaisten tilanne tuntuu Betis-kamppailun alla lähes toivottomalta loukkaantumisten suhteen, eikä pelaamisen tasoakaan voida tasaiseksi kehua. Ensimmäinen pelivalinta on Betisin voitto miellyttävällä kertoimella. Toisena kohteena kokeillaan pienemmällä panostuksella Betisin murskavoittoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ