FC Inter – Bröndby

to 18.07. Klo 18:30

FC Interillä on melkoinen Mount Everest kiivettävänä!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

FC Inter kohtaa Bröndbyn kotinurmellaan Eurooppa-liigan karsintojen avauskierroksella toisessa osaottelussa. Tanskalaiset selättivät turkulaisjoukkueen kotonaan odotetusti, mutta kamppailusta muodostui yllättävänkin yksipuoleinen.

Bröndby murskasi FC Interin kotikentällään viikko sitten Eurooppa-liigan ensimmäisessä avauskierroksen karsintakamppailussa. Hampaaton vierasjoukkue selvisi avausjaksolla kotijoukkueen vyörystä säikähdyksellä ja pääsi tauolle numeroissa 1–1. Toisella puoliajalla Bröndby iski lujaa ja siten, että kolme maalia oli tosiasia. Kamppailu päättyi lopulta 4–1-numeroin muun muassa Paulus Arajuuren edustamalle tanskalaisjoukkueelle.

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Kympillä 50€ pelirahaa!

Toiset osaottelut tarjoavat erityisesti eurokentillä pelattavissa karsintaotteluissa usein huomattavan erilaiset lähtökohdat kuin avauskamppailut. Joukkueiden tasoerot saattavat karsintojen avauskierroksilla olla paikoittain todella hurjia. Näin on myös Interin ja Bröndbyn tapauksessa.

Avausottelussa napattu kolmen maalin voitto takataskussaan vierailla on kuitenkin torstaina huomattavan erilainen lähtöasetelma kuin viikko takaperin. Ottelupari on tilanteessa 1–4 eli Bröndbylle riittäisi mikä tahansa tulos, kunhan se ei häviäisi vähintään kolmella maalilla tekemättä ainuttakaan tai vähintään neljällä osumalla tekemällä ainakin yhden maalin.

Joukkueiden pelaajamateriaaleissa on suuri ero tanskalaisten hyväksi ja avauskamppailussa se realisoitui kentällä murskajaisina. Toisessa ottelussa meno saattaa olla maltillisempaa, ainakin vierasjoukkueen osalta.

FC Inter on hyödyntänyt Veikkausliigassa kotiottelunsa varsin kelvollisesti. Joukkue on sarjan kotitilastossa seitsemällä ottelulla ja 13 pisteellään jaetulla kärkipaikalla. Jos vierasjoukkue Bröndby on peruuttelevalla pelipäällä, saattaa Interillä olla yllätysmahdollisuus. Jatkopaikkaan olisi kuitenkin sellainen Mount Everest kiivettävänä, että siihen joukkueella rahkeet tuskin riittävät.

Avauskamppailussa tanskalaiset laukoivat maalia kohden kahdeksan kertaa ja puolet vedoista upposi verkkoon. Inter puolestaan laukoi kertaalleen keksintöä kohti ja pallo upposi turkulaislegenda Timo Furuholmin toimesta nuottaan.

On todennäköistä, että Bröndby ei toisessa osaottelussa kykene vierasnurmella luomaan yhtä tehokkaasti maali- ja laukaisupaikkoja. Toisaalta yhtä todennäköistä on, ettei Inter läpäise vieraiden puolustusta sen kovemmalla prosentilla kuin viime kerralla.

Pelivalinta on selkeä ja se on tasapeli. Inter saanee Veritas-stadionilleen mukavan joukon kotikannattajia ja toimittanee heille mielellään nälkäisiä otteita.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!