UHMAPELAAJAT la 13.05. klo 22:00

Viihde - Euroviisut

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroviisukiima nousee ‚Äď voittaako K√§√§rij√§, miten muut suosikit p√§rj√§√§v√§t?

Liverpoolissa pidett√§vien euroviisujen esikiima nousi v√§litt√∂m√§sti Uuden Musiikin Kilpailun j√§lkeen, sill√§ karsinnat murskaavasti voittanut K√§√§rij√§ pisti jalan vipattamaan koko mantereella. K√§√§rij√§ onkin mukana voittajaspekulaatioissa ‚Äď karsinnassa hyv√§ss√§ paikassa esiintyv√§n√§ sympaattinen patatukka on jopa selke√§ suosikki, ja kisassakin Ruotsin Loreenin j√§lkeen kakkossuosikki. Voittajapelin suhteen t√§ytyy t√§ss√§ vaiheessa tyyty√§ kannattajabetseihin, sill√§ oikea value n√§ist√§ on sy√∂ty.

Käärijän Cha Cha Cha ei ehkä ihan voittajasuosikki ole, mutta kyllä kappale on kovasti tyrkyllä kärkisijoille. Se on aidosti sujuva ja menevä hyvän mielen biisi, ja biisin show tukee yleistä meininkiä hyvin. Uhmapelaajien euroviisujen päätipsi liittyy kuitenkin Ranskan sijoittumiseen. Ranska luottaa tällä kertaa europopin voimaan, ja kun nykyään itse biisi tahtoo liian usein jäädä kaiken muun hömpän alle viisuissa, ei Ranska ole sortunut nyt tähän helmasyntiin.

TALLETA 25‚ā¨ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! ūüĒ•ūüĒ•

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen ‚Äď talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA T√ĄST√Ą

La Zarran esitt√§m√§ √Čvidement on nimitt√§in s√§vellykselt√§√§n oikein napakka ja kertos√§keelt√§√§n jopa vetoava europop-kipale. Uhmapelaajien viisuraati ei ole n√§kemystens√§ kanssa yksin, sill√§ Ranska on p√§rj√§nnyt Euro Jury -raadin rankingissa hyvin, ja on ollut korkealla My Eurovision applikaation -fani√§√§nestyksess√§ viime viikot. Kisap√§iv√§n suosio on toki viel√§ toinen juttu, mutta hyvi√§ ennusmerkkej√§ on ilmassa kosolti.

Ranskan sijoittuminen viiden sakkiin maksaa kivasti, ja riskitasot voi määritellä itselleen sopivasti valitsemalla mitä tahansa voittajapelin ja semeistä jatkoonpääsyn välillä. Vetosuositukseen top 5 tuntuu sopivimmalta. Joka tapauksessa on selvää, että viisuja saa tänä vuonna jännittää enemmän kuin aikoihin. Käytä hyväksesi Mobilebetin uusien asiakkaiden tuplakerroinkikkailua!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille T√ĄST√Ą.
2. Talleta 10 ‚Äď 100 ‚ā¨ ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Ranska top 5 kertoimella 1,90.
4. Kun vetosi voittaa, olet k√§yt√§nn√∂ss√§ lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,90 ūü§ė

*Tarjous vain uusille asiakkaille.