CHL ti 17.01. klo 21:15

EV Zug - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Marssiiko Tappara väkisin finaaliin? Liiga-joukkueet dominoivat huolella keskieurooppalaisryhmiä!

Tappara pisti viime viikolla sveitsiläisen miljoonamiehistön täysin polvilleen. Liigan heikosta vetovoimasta jaksetaan aina muistuttaa, mutta arjen työn laadussa, vaatimustasossa ja joukkuepelaamisessa Suomen pääsarjan standardeilla pestään keskieurooppalaiset kiekkoliigat mennen tullen. Jukurit laittoi pudotuspeleissä Fribourg-Gottéronin tähtisikermän polvilleen ja nyt näyttäisi olevan kirveen vuoro heilahtaa EV Zugin kustannuksella.

Edellisen viikon kamppailu Tampereella oli Jussi Tapolan miehistöltä suuri hauiksennäyttö. Ottelu päättyi lopulta 2–0-kotivoittoon, jossa Christian Heljanko pelasi upean nollapelin. On kuitenkin mainittava, että maalivahdille Tappara-puolustuksen takana pelaaminen on tällä hetkellä suhteellisen mukavaa. Kun katsotaan kaikkien ottelujen keskimääräisiä maalipaikkoja, ei niitä ykkössektorilta montaa ottelua kohden tule.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Antti Kalervo Kangas

@TapparaMies
This guy.

#Tappara

Champions Hockey League

@championshockey
Who deserves to win the LGT MVP Award for 2022/23? 💭

You decide! 🔥

Vote for your favourite player here 👉 okt.to/I1t8iQ

#ChampionsGoBeyond

Zugilla on valovoimaisia maajoukkuetason yksilöitä kansainväliseltä huipulta, mutta joukkuepelaaminen ei ole edes lähellä Tapparan tasoa. Viime viikon ottelu oli kaikin puolin pudotuspelihenkinen, mutta voitto meni oikeaan osoitteeseen. Kirvesrinnat dominoi kulmissa, kaksinkamppailuissa ja vaikka erikoistilanteista olisi voinut tulla useampikin osuma, oli Niko Ojamäen iskemä 2–0-maali ylivoimalla erittäin tärkeä.

On vaikeaa uskoa, että toisen osaottelun luonne olisi merkittävästi erilainen. Tapparalla oli loppuviikosta ainoastaan yksi kamppailu, kun isäntä puolestaan tahkosi Sveitsin liigassa sekä perjantaina että lauantaina. Viime viikolla Uhmapelaajat teki makoisan tilin under-idealla ja tulevaan otteluun ei kannata muuttaa betsimielessä mitään – kerroin vain nousee edelliseen kohtaamiseen peilattuna. Tiivistunnelmainen taistelu on tiedossa ja ottelupari on kaikkea muuta kuin ratkennut. Alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla otetaan tiketille.

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – maalimäärä alle 4,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä alle 4,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 51€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.