su 16.12. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eva Wahlström – Katie Taylor | Wahlströmin voitolle jättikerroin 30,00!

Lauantaina nähdään suomalaisittain yksi historian suurimpia otteluita, kun Eva Wahlström astelee New Yorkin Madison Square Gardeniin kohtaamaan kaikkien aikojen naisnyrkkeilijäksi tituleerattua Katie Tayloria. Historiallisen tästä tapahtumasta tekee se, että vastaavanlaisen visiitin on edellisen kerran tehnyt suomalainen Gunnar Bärlund jopa 80 vuotta sitten.
Taylor lähtee ehdottomana ennakkosuosikkina tähän huippuotteluun, mutta kaikki ei kuitenkaan ole niin mustaa valkoisella.
Ottelun asettelu on mielenkiintoinen, sillä tässä kohtaamisessa vastakkain asettuvat amatööri ja ammattilainen. Erilaisia seikkoja on kuitenkin hyvä nostaa esille. Wahlström saa omanlaisia etuuksia, sillä hänen ei tarvitse pudottaa painoa laisinkaan, vaan hän ottelee ylemmässä painoluokassa. Syynä tähän on nopealla aikataululla järjestetty ottelu, sillä edellinen matsi kazakstanilaista Firuza Zaripovaa vastaan peruuntui loukkaantumisen vuoksi.
Wahlströmillä on muutama muukin etu, joita hänen on pystyttävä hyödyntämään. Wahlström on harjoitellut Taylorin kanssa ja jopa otellutkin häntä vastaan 13 vuotta sitten. Tuolloin ottelu päättyi niukasti pistein Taylorin hyväksi 19–17. Wahlström tietää kuitenkin, miten Taylor ottelee ja osaa näin myös varautua hyvin tulevaan. Suomalaisnyrkkeilijä on myös kysellyt vinkkejä Mira Potkoselta, joka kukisti Taylorin Rion olympialakisoissa 2016.
Tarjous Unibetin uusille asiakkaille!

Sijoita 1€ Wahlströmiin – voita 30€

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Lyö 1€ veto Wahlströmin voiton puolesta. Jos Wahlström voittaa, saat 30€ tilillesi ilman kierrätysvaatimuksia.

Miten Wahlström voittaa ottelun?
Taylor on erittäin nopea ottelija. Hän lähtee ottelun alussa räjähtävästi liikkeelle, ja tämä on ensimmäinen asia, joka Wahlströmin tulee ottaa huomioon. Suomalaisen täytyy ottaa rauhallisesti ensimmäiset erät, jotta hän saa syötyä Taylorin nopeutta pois. Wahlström voi voittaa Taylorin nopeuden ainoastaan oikealla ajoituksella, joten ensimmäiset erät tulee odottaa oikeaa hetkeä iskeä.
Taylorin hidastuessa on Wahlströmin aika lyödä isompaa vaihdetta silmään. Wahlströmin tulee ottaa tilanne voittoja, eli jälkitilanteisiin täytyy tulla parannuksia, sillä suomalainen on niissä heikoimmillaan. Wahlströmin ajoitus on kaikki kaikessa, sillä hänen tarvitsee osua painavilla iskuilla, jotta Taylorin nopeutta ja kestävyyttä saa syötyä entisestään.
Taylor on aina voittanut Wahlströmin, mutta ottelut ovat olleet erittäin tiukkoja. Wahlströmillä on kaikki eväät voittoon, mutta kyse on enää naisen omasta pääkopasta, että osaako hän hyödyntää tilanteet oikein. Taylorin tilasto on varsin komea, sillä hän on voittanut ammattilaisurallaan kaikki 11 otteluaan.
Kerroinasettelu on täysin älytön, sillä Wahlströmillä on suurempi mahdollisuus voittoon, mitä kertoimien perusteella voisi päätellä. Wahlström tuntee vastustajansa läpikotaisin, ja tietää tarkalleen miten hän ottelee. Mikäli suomalainen pystyy syömään irlantilaisottelijan nopeuden ensimmäisten erien aikana, niin sen jälkeen on tie voittoon täysin auki.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Wahlströmin voittoa lapulle törkeällä ylikertoimella!