PDC ti 20.12. klo 23:00

Evans R. - Sherrock F.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rapid Fast Ricky suurissa vaikeuksissa! – Fallon Sherrock valmiina tekemään historiaa!

Darts World Championship -turnaus tarjoilee tiistain ratoksi todella mielenkiintoisia otteluita, joissa muutamassa päästään jopa isojen altavastaajien kelkkaan. Heittämässä on mm. Raymond van Barneveld, Fallon Sherrock sekä Jimmy Hendriks (ei se kitarajäbä). Turnaus huipentuu 3. tammikuuta pelattavaan finaaliin, joten enään kauaa tätä iloa ei ole tarjolla!

Kisojen kolmas naisheittäjä Fallon Sherrock on ainoana naisena enään mukana kisoissa. Sherrock saa todella kovan vastuksen tiistaina, kun lavalle astelee Sherrockin vastustajaksi äärimmäisen nopea Ricky Evans. Todella rivakasta heittotyylistään tunnettu Evans ei ole onnistunut voittamaan otteluakaan peräti kahteen kuukauteen. Sherrockille tarjotaan loistavaa mahdollisuutta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Täysin formissaan oleva Evans ei antaisi Sherrockille mahdollisuuttakaan, mutta kun lavalla nähdään hyvin todennäköisesti suurista ongelmista kärsivä Evans, ei Sherrockia voi laskea leikistä ulos. Sherrock on nimittäin hyvä heittäjä, joka on ennenkin todistanut pystyvänsä laittamaan miehille kampoihin, mikäli vastustaja ei pelaa omalla tasollaan. Evans ei tällä hetkellä pelaa lähellekkään omaa tasoaan.

Sherrockille tarjotaan peräti 4,10 -kerrointa, ja se napataan ilomielin lapulle. Rickyn nopea heittotyyli tekee juurikin sen, että mikäli tatsi ei ole kohdallaan, ei Evans sitä kovinkaan paljoa ehdi ottelun aikana hakemaan. Brutaali heittotyyli joka varmastikin toimii silloin, kuin heittäjältä löytyy itseluottamusta.

PDC Darts

@OfficialPDC
DRAW BRACKET 🔢

Here's how the draw bracket is taking shape so far at the 2022/23 @CazooUK World Darts Championship...

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live