Valioliiga la 04.02. klo 14:30

Everton - Arsenal

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Äyskäröikö Sean Dyche Evertonin kuiville? Lauantaina on vielä liian aikaista johtopäätöksille

Valioliigaa suvereeniin tyyliin johtava Arsenal matkustaa lauantaina Goodison Parkille hiljattain valmentajaa vaihtaneen Evertonin vieraaksi. Frank Lampard sai siis viimein pakata tavaransa ja kunnon peribrittiläisen bodarifutiksen sanansaattaja Sean Dyche tuli korvaajaksi.

Työnsarkaa Dychellä toden totta riittää, sillä Everton oli siirtomarkkinoilla passiivinen ja Anthony Gordon vieläpä menetettiin Newcastleen. Everton-kannattajilla on kuitenkin ainakin kaksi syytä optimismiin: piste-ero putoamisviivaan on vain kaksi pistettä ja Dyche on putoamiskamppailun spesialisti.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


Michael Keane, Nathan Patterson ja Andros Townsend eivät ole pelikunnossa kotijoukkueelta. James Garner ja Ben Godfrey joutuvat luultavasti jättämään myös matsin välistä. Mikel Artetan poppoosta Emile Smith Rowe ja Thomas Partey voivat olla pelikunnossa, mutta Gabriel Jesus, Mohamed Elneny ja Reiss Nelson eivät. Jorginho heitettäneen heti avaukseen, jos Partey ei ole mukana.

”New manager bouncea” tietysti voi olla Toffeesilla edessä lähiviikkoina, mutta kenties moista ei vielä nähdä tulikuumaa Arsenalia vastaan. Arteta sai Jorginhon lisäksi tammikuussa myös Leandro Trossardin, joten vaihtoehtoja riittää hyökkäyspäähänkin. Dychestä voi olla Evertonin pelastajaksi, mutta siirtoikkuna meni sen verran vihkoon, että rosterin suhteen näyttää edelleen vaikealta. Otetaan Arsenalia -1:n tasoituksella ostoskärryyn, mutta panosten kanssa ei lähdetä keulimaan.