Valioliiga ma 06.12. klo 22:00

Everton - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ykköstykin puuttuminen näkyy karusti tuloksissa! Kaataako Arsenal lisää kylmää vettä Evertonin niskaan?

Sekä Everton että Arsenal kärsivät aiemmissa otteluissaan kuluvalla viikolla tappiot. Gunners taipui Manchester Unitedin vieraana ja Evertonille tuli jälleen lunta tupaan Merseysiden derbyssä. Isäntien ykköstykin loukkaantuminen on maksanut sille kovan hinnan, kun omassa päässä asiat eivät ole läheskään kunnossa. Arsenalin hyvä ja nousujohteinen kausi sai kolauksen Old Traffordilla, mutta se tuskin lannistaa liikaa.

Everton painiskelee yhä loukkaantumistilanteensa kanssa. Pitkään sivussa olleella ykköspyssyllä Dominic Calvert-Lewinillä sairasloma sen kuin jatkuu, eikä Liverpoolia vastaan paikalliskamppailussa loukkaantuneella Salomon Rondonillakaan ole kokoonpanoon asiaa. Lisäksi sivussa on varmuudella Tom Davies ja todennäköisesti myös Andre Gomes sekä puolustaja Yerry Mina jatkavat sairastuvalla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntien hyökkäyspelaaminen on ollut säälittävällä tasolla, eikä Rafa Benitezin miehistö ole kyennyt löytämään ratkaisijoita. Calvert-Lewinin saappaita ei ole saatu täytettyä juurikaan, ehkä hikisesti kolmanneksen verran. Joukkue on hävinnyt seitsemässä edellisessä ottelussaan kuudesti ja pelannut yhden maalittoman tasapelin. Kokonaan maaleitta miehistö on tällä otannalla jäänyt neljästi ja tehtyjä osumia on vaivaiset viisi. Omissa on kolissut hurjat 16 kertaa, mikä on ala-arvoista. Viimeisimpänä keskiviikkona Liverpool mätki taululle 1–4-vierasvoiton Merseysiden derbyssä.

Vaikka Arsenal hävisikin Old Traffordilla Manchester Unitedille omassa ottelussaan torstaina, on sen tilanne huomattavasti isäntiä valoisampi. Sead Kolasinac ja Granit Xhaka ovat ainoat poissaolijat, joten Mikel Arteta pääsee Goodison Parkille lähes parhaalla kokoonpanollaan – samalla miehistöllä, jolla tykkipaidat ovat päässeet vähintäänkin pisteille yhdeksän kertaa edellisissä 11 ottelussa.

Mason Holgate palaa Everton-puolustukseen, mikä tuo pientä lohtua isännille. Mina on kuitenkin yhä sivussa vakioalakerrasta, eikä puolustuspelaaminen ole lainkaan vakuuttanut. Arsenal on löytänyt hyvin tehoja viime aikoina, minkä lisäksi sen pelaaminen on kehittynyt kauden edetessä kokonaisvaltaisesti. Isäntien ongelmat eivät lopu puolustuspäähän, vaan ratkaisijoita pitäisi jostain kaivaa. Sellaisia tuskin on löytynyt muutamassa päivässä Benitezin koirankopista, joka sekin on kapea. Pelivalinnaksi nostetaan vierasvoitto mojovalla kuulalla.