Valioliiga la 22.01. klo 14:30

Everton - Aston Villa

Everton uusissa käsissä uuteen nousuun?

Everton ja Aston Villa avaavat lauantain Valioliigameiningit. Evertonilla se tapahtuu uusista käsistä, sillä tappio Norwichille päätti Rafa Betitezin aikakauden seuran peräsimessä. Väliaikaiseksi ratkaisuksi tilalle keksittiin seuralegenda Duncan Ferguson, joka oli samassa roolissa kaudella 2019-20. Vastaan tulee muutaman sijan sarjataulukossa ylempänä oleva Aston Villa, joka on myös tällä kaudella vaihtanut komentoa.

Evertonin otteet ovat heitelleet pahasti jopa otteluiden sisällä- Maalinteosta homma ei viime aikoina jäänyt kiinni, mutta alakerta Toffeesilla on ollut luvattoman löperö. Fergusonin ensimmäiseen peliin saadaan kokoonpanoa hieman eheämmäksi, vaikka poissaoloja on edelleen joitakin. Lisäksi Anwar El Ghazi ei saa pelata emoseuraansa vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Aston Villalla John McGinn vapautuu pelikiellosta, ja ainakin kannattajat odottavat Philippe Coutinhon nousua avaukseen. Mies oli elementissään Manchester Unitedia vastaan, ja kunnon noustessa ilonaiheita tulee varmasti lisää. Pari loukkaantumista vieraillakin on, ja Bertrand Traoré sekä Trézéguet ovat Afrikan mestaruuskisoissa. United-pelin perusteella Villa on nousussa.

Ottelun voittajasta ei tässä tulla ottamaan kantaa, mutta maalimäärästä ollaan valmiita sijoittamaan siivu pelikassasta. Molemmat joukkueet näyttävät tällä hetkellä siltä, että maaleja voisi olla odotettavissa. ja overi on hieman todennäköisempi tapaus kuin underi. Veto otetaan 22betiltä, joka on joka pojan ja tytön portfolioon tervetullut lisä.

10 euroa pelirahaa