su 14.01. klo 16:00

Everton - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Aston Villan satumainen vaellus myös tänä vuonna? Vastustaja selvästi sijoitustaan parempi!

Everton haastaa sunnuntaina kotonaan sarjan kärkipäässä taistelevan Aston Villan, joka on ainoastaan kolme pistettä Valioliigaa johtavaa Liverpoolia perässä. Isännillä oli loppuvuodesta hyvän vaiheen jälkeen tuloksellisesti haastava jakso, mutta pelillisesti se pystyy haastamaan joukkueen kuin joukkueen. Evertonin sarjasijoitus on tällä hetkellä neljänneksi viimeinen, mutta se ei kerro edes pienintä totuutta joukkueen iskukyvystä.

*Jopa viisi 20€ ilmaisvetoa kierrätysvapaana! Lunasta vihjeen lopussa olevilla ohjeilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ilman kymmenen pisteen sakkoaan Sean Dychen miehistö olisi tukevasti keskikastissa taistelemassa huomattavasti korkeammista sijoituksista. Pelillisesti joukkue on suoriutunut viime aikoina vahvemmin verrattuna valtaosaan Valioliiga-joukkueista. Tuloksellisesti vahvan neljän ottelun voittokulkunsa jälkeen ryhmä hävisi loppuvuodesta kolme kamppailua, mutta sekä Tottenhamia että Manchester Cityä vastaan se tarjosi erinomaisen haasteen ja oli tikkuna englantilaisten futismammuttien lihassa.

Pelaajatilanteen osalta on pari kysymysmerkkiä, kun sekä Abdoulaye Docourén että viime aikoina vahvassa iskussa olleen Dwight McNeilin pelaaminen on epävarmaa. Idrissa Gana, Dele Alli sekä Ashley Young ovat ainoat varmuudella sivussa olevat pelaajat. Kun vierailta puolestaan jätetään pitkäaikaispotilaat huomiotta, Lucas Digne lienee yhä sivussa ja Pau Torresin sekä Youri Tielemansin paluu kehiin mahdollisuuksien rajoissa. Kumpikaan joukkueista ei siis kärsi menetyksiä tänä viikonloppuna käynnistyneistä maajoukkueturnauksista johtuen, mikä on näinä päivinä iso voitto Englannin pääsarjajoukkueelle.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Ready for Sunday. ⚡

Unai Emeryn miehistön kausi on – kuten tiedetään – mennyt tähän saakka kuin elokuvissa. Tuoreessa muistissa on toki tapaninpäivän yllättävä sulaminen Manchester Unitedin vieraana sekä runsasmaalinen ja erityislaatuinen 3–2-voitto häntäpään Burnleya vastaan. Vaikka ryhmältä ei hiljattain ole nähty kauden hohdokkaimpia esityksiä, on se yhä tukevasti kiinni Mestarien liiga -paikassa ja ainoastaan kolmen pisteen päässä kärjestä. Everton on kuitenkin tällä hetkellä mille tahansa ryhmälle kova testi.

Molemmat joukkueet ovat kunnostautuneet viime aikoina vahvasti hyökkäyspäässä. Everton olisi tonttiensa puolesta ansainnut päästä pisteille Tottenham-vierailullaan viime vuoden puolella. Kotonaan se olisi voinut paremmalla onnella taistella pisteistä niin ikään Manchester Unitedia vastaan. Koville joutuu myös Villa-puolustus, joka on falskannut yllättävistä kohdista viimeisimmillä Valioliiga-kierroksilla. Toisaalta myös vieraiden aseet ovat hyökkäyspelaamisessa ja on kiinnostavaa nähdä, millaisella taktiikalla isäntä otteluun lähtee. Puolustamista on tiedossa, mutta ilman omaa hyökkäyspelaamista mistään on turhaa haaveilla. Pelivalinnaksi maistuu kelvollisella kertoimella tarjottu “Molemmat tekevät maalin” -kohde.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Molemmat joukkueet tekevät maalin” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.